Μπασκετική κυψέλη έγινε το Αλεξάνδρειο (photos)

Το Αλεξάνδρειο έγινε μπασκετική “κυψέλη” το περασμένο Σάββατο με την παρουσία τριών τμημάτων ακαδημιών από την Έδεσσα.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “τρία προαγωνιστικά τμήματα του Πανεδεσσαϊκού βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» το απόγευμα του Σαββάτου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Basket League  ΣΚΡΑΤΣ ανάμεσα στον Άρη και τα Τρίκαλα ARIES.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με πολλούς αιφνιδιασμούς και καρφώματα ενθουσιάζοντας του μικρούς Εδεσσαίους.  Για το  «κερασάκι» στην παρουσία των μικρών του Πανεδεσσαϊκού φρόντισαν οι παίκτες των  «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι δε χάλασαν χατίρι και μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν σχεδόν με όλους. Την παράσταση «έκλεψε» ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος είχε  και εγκάρδια συνομιλία με τους παίκτες και προπονητές των «πρασίνων», τους οποίους θυμόταν από την παρουσία τους στο περσινό shooting camp που διοργάνωσε ο Άρης.

O Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. της Άρης Κ.Α.Ε. και ιδιαίτερα τον τιμ μάνατζερ, Βασίλη Βουρτζούμη, για τη φιλοξενία του συλλόγου στο «Nick Galis Hall» και ευχήθηκε  «αθλητική υγεία» και πάντα επιτυχίες.

Το «παρών» στον αγώνα του Άρη με τα Τρίκαλα έδωσε και ο Σύλλογος «Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης» (κάτω φωτό). Οι νεαροί και οι συνοδοί τους ευχαριστήθηκαν την παρουσία τους στον αγώνα του Άρη με τα Τρίκαλα και δέχτηκαν την… επίσκεψη του «Τίγρη», της εδώ και πολλά χρόνια μασκότ του Άρη.

To Top