Μπενζεμά: Εξακολουθεί να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Champions League (video)

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα, μιας και έφτασε τα 83 γκολ στο Champions League και παράλληλα έγινε ο πρώτος Γάλλος με 12 τέρματα σε μία μόνο σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πιο «γλυκιά» ήττα στο Champions League, καθώς με το 2-3 κόντρα στην Τσέλσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής των «μερένγκες» δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος εκτός του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στην παράταση ακόμη ένα γκολ με κεφαλιά, πέτυχε το 83ο του γκολ στη συγκεκριμένη διοργάνωση και «κλείδωσε» το εισιτήριο για την ομάδα του.

Την περασμένη εβδομάδα, χάρη στο χατ-τρικ του στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Μπενζεμά έγινε ο πρώτος Γάλλος που σκόραρε περισσότερα από δέκα γκολ στη φετινή διοργάνωση του Champions League. Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Τσέλσι έφτασε τα 12 και είναι ο μοναδικός Γάλλος ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων από τη φάση των ομίλων έως τώρα σε μία μόνο σεζόν.

Οι Νταβίντ Τρεζεγκέ, Μπεν Γιέντερ και Κιλιάν Μπαπέ είχαν φτάσει στο παρελθόν μέχρι και τα οκτώ γκολ και όπως φαίνεται ο Καρίμ Μπενζεμά έχει την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ του, μιας και η Ρεάλ συνεχίζει στο Champions League.

To Top