Μπενζιά: “Δύσκολος αντίπαλος ο Άρης, είμαστε πανέτοιμοι

Ο Γιασίν Μπενζιά τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ότι όλοι πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω δει τη συγκεκριμένη φάση αρκετές φορές. Είναι κάτι πολύ σκληρό για εμένα. Κατά την δική μου άποψη δεν άξιζα την δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν θεωρεί υπερβολική την απόφαση του διαιτητή:

«Ναι, η αλήθεια είναι πως έτσι πιστεύω… Και δεν είμαι ο μόνος… Όλος ο κόσμος που είδε τη φάση, το ίδιο μου είπε, ότι η φάση δεν ήταν για 2η κίτρινη και αποβολή με κόκκινη κάρτα. Όμως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για το τι είπε στους παίκτες ο Μαρτίνς για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Μας είπε να τα αφήσουμε όλα πίσω και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Είμαστε στην πρώτη θέση στην βαθμολογία και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε και γι’ αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διάθεση και την ψυχολογία του Ολυμπιακού ενόψει Άρη:

«Όπως ανέφερα και πριν, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε να ανταποκρινόμαστε σε δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτοι και γι’ αυτό είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, παρόλο που ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο και είμαστε πανέτοιμοι να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

Για τον ρόλο του ως «10αρι» και που προτιμά ο ίδιος να αγωνίζεται:

«Μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε θέση στο κέντρο. Η θέση που έπαιξα κόντρα στον Ερυθρό είναι η ίδια που έπαιξα και κόντρα στην Τότεναμ. Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ εξίσου καλά σε αυτή τη θέση, όμως είμαι στη διάθεση του προπονητή και θα κάνω ότι μου ζητήσει».

Για την φανταστική ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά»:

«Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο, που δεν επηρεάστηκα και δεν σκέφτηκα για το τι γίνεται στις εξέδρες. Γνωρίζω πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα είναι φίλοι, όμως, δεν με απασχολούσε τίποτα απ’ όσα συνέβαιναν έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

To Top