Μπουσβάρος: «Έσωσε τον Άρη ο Γουλιέλμος – Καταλυτική παρουσία Σανικίτζε και του Τσβέτκοβιτς»

O προπονητής Γιωργής Μπουσβάρος μίλησε για το πρώτο δείγμα γραφής του Άρη και έκανε τις δικές του προβλέψεις για το πού μπορεί να φτάσει η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τους δύσκολους αγώνες και τη συνέχεια:

«Πέρυσι είχα πει θα βγούμε 8-10 θέσεις και βγήκαμε εκεί ανάμεσα. Ο Άρης πριν 20 μέρες ήταν σε δραματική κατάσταση. Τώρα που βγήκε από τα μπαν πρέπει να κάνει ομάδα. Αυτό το πράγμα δύσκολα να γίνει ομάδα. Νομίζω και η επιλογή των παικτών φταίει».

Για τους παίκτες:

«Ο Γκάγκιτς δεν μπορεί να παίξει παραπάνω, ήταν κακός. Όπως και ο Μιλόσεβιτς, που ήταν από την πρώτη μέρα. Δεν κάνει τίποτα μπασκετικά. Δεν μπορούσε να κάνει το βήμα για να κάνει φάουλ και δεχθήκαμε το τρίποντο για την παράταση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκετσεβίτσιους είναι ο πιο έτοιμος που ήρθε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να πάνε πολύ ψηλά».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης:

«Υπολογίζω κάπου στις θέσεις 8-10. Δεν μπορούμε να πάμε τετράδα με αυτήν την ομάδα. Ο Ντραγκίσεβιτς ξέρει καλό μπάσκετ αλλά όταν φεύγει «πονάει» η ομάδα. Ο Μόρις μπορεί να δώσει πολλά αλλά όχι ακόμα. Ο Μποχωρίδης μπορεί αλλά έχασε κρίσιμες βολές.

Για μένα το ρόστερ του Άρη κοστίζει πολλά. Θα είναι καλό να φτάσει στις θέσει 6-7. Ξεχάστε Ευρωλίγκα κλπ. Αν έρθει κάποιος και βάλει εκατομμύρια στην ομάδα τότε άλλο αυτό».

Για το αν διαψευστεί:

«Μακάρι και φυσικά θα βγω στον «αέρα». Απλά εγώ αυτό πιστεύω».

Για τη διαιτησία:

«Τι να πω; Οι διαιτητές είναι απαίδευτοι, οι πέντε πρέπει να είναι διεθνείς και αυτοί έβαλαν τρεις διεθνείς. Οι διαιτητές θέλουν εκπαίδευση».

Για το τι θα έλεγε στον Γουλιέλμο:

«Ο κ. Γουλιέλμος βοήθησε και έσωσε τον Άρη, έβαλε και αρκετά χρήματα. Θα του έλεγα να κάνει ομάδα αλλά δεν ξέρω πώς θα γίνει. Έχει έναν βοηθό ο Σανικίτζε, τον Ζόραν, που είναι Κροάτης και είναι μεγάλο «κεφάλι». Είναι κολλητός με τον Μπογκντάνοβιτς».

To Top