“Μπερδέματα που μπερδεύουν περισσότερο το μυαλό του Αρειανού”

Δύναμη, κουράγιο και καθαρό μυαλό απαιτείται σύμφωνα με τον Super 3 για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, τονίζεται ωστόσο για άλλη μια φορά πως υπάρχουν… μπερδέματα που μπερδεύουν περισσότερο το μυαλό του Αρειανού.

Το μήνυμα του Super 3: “Καλή χρονιά σε όλα μας τα αδέρφια. Ημερολογιακά έφυγε το 2012 και ξεκίνησε το 2013. Το σαββατοκύριακο έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς και στα 3 αθλήματα. Φυσικά θα δώσουμε το παρών παντού. Αυτή είναι η θέση μας άλλωστε. Δύναμη, κουράγιο, καθαρό μυαλό και ξεκάθαρες λύσεις χρειάζονται για να βγούμε από αυτό το τέλμα (αφού φυσικά δεν υπάρχουν χρήματα)… Πέρα από τη δύναμη και το κουράγιο του λαού που είναι ανεξάντλητο δεν βλέπουμε να κυριαρχούν τα άλλα δύο από αυτούς που πρέπει. Μπερδέματα γενικώς που μπερδεύουν περισσότερο το μυαλό του αρειανού… Δεν θέλουμε τώρα να αναφέρουμε παραδείγματα απλά χτυπάμε για άλλη μια φορά (τελευταία μήπως???) τον κώδωνα κινδύνου. Αυτά τα λίγα για τώρα. Όλοι στα γήπεδα αδέρφια.

υγ. Το χανούμι απ ότι φαίνεται βρίσκει άκρη και κάνει μεταγραφές, δεν μας νοιάζει τι έκανε, έπρεπε ήδη αφού δεν το κάναμε πρώτοι να το κάνουμε κι εμείς..

υγ1. Ορισμός καμικάζι στο ποδόσφαιρο… Ελπίζουμε αυτό που πάει να γίνει δικαστικά (και δεν λέμε κουβέντα) να μην συνδυαστεί με κάτι διαφορετικό αγωνιστικά. Το παρελθόν μας δίδαξε πιστεύουμε όλους…

υγ2. Όποιος λέει ότι δεν μιλάμε πολύ ας κάνει τον κόπο να διαβάσει και καμιά φορά superaris που με αίμα συνεχίζει και βγαίνει κάθε βδομάδα στα περίπτερα…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER-3”

 

To Top