ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπερτόγλιο-Γκρέμιο… fake news! Πως ξεκίνησε το μπέρδεμα με τον Αργεντινό…

Από ένα ποστάρισμα στα social media, φαίνεται να ξεκίνησε η παρεξήγηση, γύρω από το ενδιαφέρον της Γκρέμιο για τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο Ρομίλδο Μπολζάν Τζούνιορ, πρόεδρος της Γκρέμιο, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις του, είχε τονίσει πως η ομάδα του θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή, που παίζει εκτός χώρας, αλλά ξέρει το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής και μάλιστα αναμένεται… αύριο εκεί για τις τελικές υπογραφές.

Έπειτα, ανέβηκε ένα tweet από τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Ντάνιελ Στάιν Ρορ, το οποίο έχει αρκετές αναλήθειες…

“Η Γκρέμιο θα πάρει τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος έχει ήδη μείνει ελεύθερος από τον Άρη με μισθό 600 χιλ. δολάρια και συμβόλαιο μέχρι το 2027”.

Αρχικά, ο Μπερτόγλιο έχει αγωνιστεί εκεί και ίσως και να ενδιαφέρθηκε η Γκρέμιο. Ο Άρης, όμως, δεν γίνεται να αφήσει ελεύθερο έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια και το υπέγραψε το καλοκαίρι, άρα πρώτο… φάουλ. Ο Αργεντινός είναι ήδη στα 3o του, επομένως το… επταετές συμβόλαιο, δεν κολλάει καθόλου! Συν φυσικά και τις αποδοχές του, που είναι παρατραβηγμένες. Στον Άρη δηλώνουν άγνοια για όλο αυτό, επομένως εδώ κάπου τελειώνει το θέμα.

Ο παίκτης στον οποίο αναφερόταν ο πρόεδρος της Γκρέμιο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο 29χρονος Χιλιανός μεσοεπιθετικός της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Σέζαρ Πινάρες.

 

 

To Top