ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αναβολές, ο ένας μήνας με έναν αγώνα και τα… έξι ματς του Άρη τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο

Σε μια περίοδο που κάθε ομάδα θα έπρεπε να δίνει συνεχώς αγώνες, ανάλογα με τις υποχρεώσεις, για να βρίσκει τον απαιτούμενο ρυθμό, τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, μόνο αυτό δεν επιτρέπουν.

Για παράδειγμα ο Άρης μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, θα συμπληρώσει στο επόμενο παιχνίδι του έναν μήνα, με ένα μόνο ματς!

Ταξιδεύει στις 22/11 για το Αγρίνιο όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, έχοντας παίξει μόνο ένα ματς την 1ηΝομεβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης. Το προηγούμενο ήταν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 17/10. Δηλαδή από 17/10 έως και 22/11 η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα έχει παίξει ένα μόνο ματς. Κι αυτό γιατί δεν έγινε το ματς με την ΑΕΚ και ακολουθεί τώρα και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Οι “κιτρινόμαυροι”, τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο, θα δώσουν το πολύ έξι αγώνες, εφόσον οριστεί και το αναβληθέν ΑΕΛ-Άρης στις 25 Νοεμβρίου.

Για έναν Άρη που δεν έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι πολύ πιο δύσκολο όταν ακυρώνονται έτσι αγώνες να βρει τον ρυθμό που θα ήθελε ο προπονητής και οι συνεργάτες του από την αρχή της χρονιάς, για αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, γι αυτό και παραμένει ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Δείτε το πρόγραμμα του Άρη, τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο:

4/10 Παναθηναϊκός-Άρης 0-1

17/10 Άρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Αναβολή ΑΕΛ-Αρης 

1/11 Αρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Αναβολή Άρης-ΑΕΚ

22/11 Παναιτωλικός-Αρης

25/11 ΑΕΛ-Άρης (πιθανό)

28/11 Άρης-Ολυμπιακός

 

 

 

To Top