ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπιμπισίδης: «Ο Άρης πιο έτοιμος φέτος, άρχισε να δείχνει ποιο είναι το αφεντικό στην κατηγορία»

Ο παλαίμαχος του Άρη Κυριάκος Μπιμπισίδης, μίλησε για την νίκη των κιτρινόμαυρων στην Κρήτη επί του Εργοτέλη, αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας για την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

“ Τα πρώτα βήματα του Άρη στο πρωτάθλημα είναι πολύ θετικά, η ομάδα το ξεκίνημα που έκανε στα 3 πρώτα παιχνίδια με νίκη είναι ότι καλύτερο, και έχει πάρει τις βάσης για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και είναι καλό για την ψυχολογία των παικτών, του τεχνικού τιμ και του κόσμου αυτό το ξεκίνημα που έκανε.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε χωρίς να δώσουμε κάποια πίεση στον αντίπαλο, νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα με τον Πασσά σαν επιθετικό σαν 10. Είχε πολύ εύκολη κατοχή μπάλας και έκανε φάσεις και δεχτήκαμε τα πρώτα γκολ.

Αλλά ο Άρης βγήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και εμένα είναι το πιο σημαντικό γιατί ανταπεξήλθε και στο κομμάτι της επίθεσης είναι πολύ θετικό ότι γύρισε το παιχνίδι.

Η ομάδα είναι πολύ πιο έτοιμη και πιο προχωρημένη σε σχέση με πέρσι και φάνηκε αυτό από την αρχή, φέτος βλέπουμε ότι τα παιδιά δίνουν το κάτι παραπάνω στα παιχνίδια, και δεν τα παράτησαν παρόλο που έχαναν με 2-0 στο Ηράκλειο και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. “

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Αυτά τα 4 παιχνίδια με Παναχαϊκή, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ είναι σχεδόν όλο το πρωτάθλημα και είναι ζόρικοι αγώνες πρέπει να προσέξουν τα παιδιά και να πάρουν την νίκη. Έτσι όπως λειτουργήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι πρέπει να κάνουμε και με αυτά που έρχονται.

Και μετά από αυτήν την τετράδα τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ σαν Άρης και θα είναι και οι ίδιοι πιο απελευθερωμένοι. Δείχνεις από την αρχή το αβαντάζ ότι είσαι πρώτος και με διαφορά από τις προηγούμενες ομάδες και είσαι το αφεντικό στην κατηγορία.

Σε βάθος χρόνου η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια, η Λαμία δεν έχανε σχεδόν ποτέ και έκανε μόνο νίκες και ανέβηκε στην κατηγορία αυτό που ήταν και το αναμενόμενο, αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς φέτος. “

Τα στοιχεία που ξεχώρισε μέχρι στιγμής στον φετινό Άρη:

“Για εμένα είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα, έχουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μας, είναι παιδιά που έχουν ένα παραπάνω κίνητρο από τα περσινά που ως επί το πλείστων ήταν μεγαλύτεροι ηλικιακά, υπάρχει ένας θεμιτός ανταγωνισμός μέσα στο ρόστερ, διαβάσαμε λίγο την περσινή πορεία και διορθώσαμε κάποια πράγματα.

Αν θέλαμε κάποια προσθήκη ίσως να ήταν κάποιος μέσος επιθετικός ένα καθαρό 10ρη, εκείνος ο παίκτης λείπει από την ομάδα μας θα έλεγα την περίπτωση του καλού Τάτου ένας τέτοιος παίκτης που θα έκανε και τις πάσες και θα βοηθούσε την ομάδα. Κατά τα άλλα βλέπω ότι όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλή διάθεση, μεγάλο πάθος στο παιχνίδι και είναι θετικό.

Βλέπω ότι ο Πλατελλας βοηθάει και πιστεύω ότι θα γίνει ένας παίκτης που θα κάνει την διαφορά και φαίνεται, και έχει να δώσει ακόμα πολλά στην ομάδα.

Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις αυτό το δέσιμο που έχουν οι παίκτες με τον προπονητή του Άρη.

Και από το καλοκαίρι φάνηκε πως λειτούργησε ο προπονητής της ομάδας με τον Παύλο Μυροφορίδη, νομίζω ότι έκαναν καλές προσθήκες και έχουμε μπροστά μας και τον Δεκέμβρη που ίσως να γίνουν κάποιες συζητήσεις και κάποιες μεταγραφές ακόμη για να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για την συνέχεια.

Πρέπει να βάλεις γερές βάσεις από φέτος για την Σούπερ Λίγκ. Και να είναι ήδη ενωμένοι, έτσι γίνονται οι ομάδες και το ξέρει καλά το τεχνικό τιμ τι πρέπει να κάνει.”

Ένα σχόλιο για τον κόσμο του Άρη:

“Ο κόσμος του Άρη εδώ και 4 χρόνια που έχει πέσει η ομάδα αν μη τι άλλο έκανε την διαφορά ήταν αυτός που παρόλο που πικράθηκε βοήθησε την ομάδα δεν έφυγε λεπτό από κοντά της, και θα το δούμε και στα επόμενα ματς πόσο θα βοηθήσει εφόσον βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται φέτος, ο κόσμος αυτός αξίζει νίκες αξίζει διακρίσεις και ΄εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα στην ομάδα.

Είναι θετικό για τους παίκτες να βλέπουν ένα γεμάτο γήπεδο και παίζει και ρόλο η ψυχολογία των αντιπάλων που μπαίνουν στο γήπεδο και βλέπουν αυτό τον κόσμο  να είναι από πάνω τους, δημιουργεί μια διαφορετική ψυχολογία θα έλεγα και το σκέφτονται πως θα μπούνε στο Χαριλάου, και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε  και πρέπει να ξέρουν οι παίκτες ότι ο κόσμος θα είναι πάντα κοντά τους.”

Για τις ακαδημίες που συνεργάζεται:

“Είναι η δεύτερη χρονιά που είμαι στην γερμανική ακαδημία, αποχώρησε η Άρσεναλ από τα Βαλκάνια  και φέτος κάναμε μια συμφωνία με την Βαλένθια, και είναι καλό που κάναμε μια τέτοια συνεργασία προς όφελος των παιδιών μας και γίνεται ένα πάρα πολύ δυνατό πρότζεκτ. “

To Top