ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπιμπισίδης: “Στήριξη με διαρκείας και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στον Άρη!”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας, Κυριάκος Μπιμπισίδης μίλησε για την “επόμενη μέρα” του συλλόγου και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν…

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την πολιτική:

Είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει γιατί μπλέκεις τα πράγματα διαφορετικά και πρέπει να είσαι άλλος χαρακτήρας για να ασχοληθείς με αυτό. Χρόνια τώρα δεν λένε αλήθεια οι πολιτικοί. Το έχουμε νιώσει στην χώρα μας. Τα πράγματα στην πορεία αλλάζουν. Είναι συγκλονιστικά αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι και να μην θέλουν μόνο την καρέκλα για τέσσερα χρόνια. Να κάνουν πράγματα για τον λαό.

-Για τους αστυνομικούς:

Ίσως ο άνθρωπος μπερδεύτηκε και χαιρέτησε έτσι τον κ. Σαββίδη.

-Για το ποδόσφαιρο:

Νομίζω ότι η ομάδα παρά το ότι είχαμε κάποιες τρικυμίες, στην γενική εικόνα ήταν επιτυχία η πέμπτη θέση. Είχαμε και την απώλεια, μπορούσαμε να χτυπήσουμε και το κύπελλο. Βάλαμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Είμαστε μία νέα ομάδα και το ρόστερ πολύ καινούριο σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτά. Είχαμε δυσπιστία στο πρόσωπο του Παντελίδη. Έπρεπε να φέρουμε ίσια το καράβι. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά. Να γίνουν σημαντικές κινήσεις για την ομάδα.

-Για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην ομάδα:

Ανακατασκευή γηπέδου πρέπει να γίνει. Να υπάρχει κυλικείο και πολύ καθαρό γήπεδο. Να υπάρχουν πολλές τουαλέτες. Πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερα βοηθητικά γήπεδα. Η ανακατασκευή βοηθητικού είναι καίριο σημείο. Πρέπει να έχουμε γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο και εστιατόριο για την ομάδα. Να έχουν οι ακαδημίες δικά τους γήπεδα για να δουλεύουν και να βγάζουν παίκτες. Πρέπει να πάμε κάποια στιγμή σε πράγματα που βλέπουμε να γίνονται στην Ευρώπη. Να καλυτερεύει η κατάσταση για την ομάδα. Πρέπει να απορροφήσουμε καλούς παίκτες στην ομάδα.

-Για το γραφείο επικοινωνίας:

Πρέπει η ομάδα να ενημερώνει όλο τον κόσμο παντού. Έχουμε Αρειανό κόσμο που διψάει για να μάθει και να ενημερωθεί. Συνεργασίες με ομάδες από το εξωτερικό. Πρέπει να γίνουν επικοινωνίες με άλλους μάνατζερ και προέδρους. Εγώ τα λέω όλα μέσα από την καρδιά μου και νομίζω ότι πρέπει να γίνουν αυτά τα πράγματα.

-Για τους καινούριους παίκτες:

Από Σουηδία, Δανία μπορούμε να πάρουμε πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να έρθουν παίκτες νωρίς για να έχουμε πιο υψηλούς στόχους και να πάμε στου ομίλους του Europa League. Αν μπορέσουμε να πάρουμε μερικούς καλούς παίκτες, είναι πολύ σημαντικό.

-Για το κύπελλο:

Το κύπελλο το είπα και προηγουμένως. Είναι δεδομένο και είναι πάντα στο μυαλό μας.

-Για τα εισιτήρια διαρκείας:

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι μεγάλη υπόθεση. Πρέπει να στηρίξει ο κόσμος και να βοηθήσει. Ο κόσμος είναι αρωγός. Συμφωνώ με τον πρόεδρο. Ο κόσμος μας είναι το στήριγμα της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.

-Για τον Παντελίδη:

Πρέπει να υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Ο κ. Παντελίδης πέρασε πολλά και τώρα πρέπει να τον στηρίξουμε.

To Top