ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπιμπισίδης: “Στον Άρη ξεκινήσαμε σαν οπαδοί! Με ψυχικά αποθέματα μπορούμε το κύπελλο”

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης, μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, θυμήθηκε τα παλιά χρόνια και μίλησε για το κύπελλο και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αναλυτικά:

Για τις δύσκολες καταστάσεις

Κάποιοι το περίμεναν ήδη, κάποιοι το είχαν προβλέψει αλλά σίγουρα θα πρέπει σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που είναι για όλον τον πλανήτη και για την χώρα μας, να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να το προσπεράσουμε κι αυτό. Να είμαστε σωστοί όσο γίνεται περισσότερο. Ξέρουμε ότι ο Έλληνας έχει μάθει να ζει σε πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα από τους υπόλοιπους λαούς αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί πάει πάρα πολύ καλά η χώρα μας, έχουμε πάρα πολύ λιγότερα κρούσματα από τις υπόλοιπες χώρες, πολύ λιγότερους θανάτους. Άμα συνεχίσουμε με τα μέτρα που πρέπει να κάνουμε πράξη, θα προσπεράσουμε κι αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Για το κλείσιμο της παραλίας

Ο Δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει την παραλία Θεσσαλονίκης και σωστά έπραξε για τον λόγω του ότι όταν ο καιρός είναι καλός ο κόσμος βγαίνει έξω, συνωστίζεται, όμως πρέπει να υπακούσουμε σε αυτά που μας λένε.

Για την δυσκολία σε έναν αθλητή

Νομίζω μπορείς να βρεις λύσεις. Είτε να πας για τρέξιμο ώρες που δεν έχει κόσμο, είτε κάποιο είδος γυμναστικής που μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει όρεξη.

Να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, να έχουμε υπομονή και να μπορέσουμε αυτό το διάστημα να φορτώσουμε την ημέρα μας ώστε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτόν τον τρόπο ζωής.

Για τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook:

Στην δική μου σελίδα έχω ανεβάσει πάρα πολλές φωτογραφίες. Όσες είχα και όσες μπορούσα, φυσικά υπάρχουν κι άλλες. Έχω αποκόμματα εφημερίδων που κάποια στιγμή θα τα ανεβάσω. Είναι θετικό να γυρίζουμε στιγμές σε κάποια παιχνίδια που έχουν στιγματίσει και την καριέρα μας και θυμόμαστε το παρελθόν με τόση λατρεία και αγάπη. Βρισκόμαστε οι συμπαίκτες και τα… λέμε με το να τις σχολιάζουμε. Οι τότε φιλίες έχουν κρατήσει μέχρι τώρα γιατί τότε υπήρχε η γαλούχηση και η τεχνολογία μας βοηθάει σε αυτό τώρα.

Με το Ντίνο Κούη

Το πρώτο ματς που με έφερε ο πατέρας μου στο Χαριλάου ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ντίνου Κούη, είχε κερδίσει η ομάδα με σκορ 2-1. Είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ και ακριβώς μπροστά μου (ήμουν στην θύρα 3) έγινε το ανάποδο ψαλίδι Αλέκου Αλεξιάδη. Μετά από χρόνια που το συζητούσαμε με τον Ντίνο, που ήμασταν συμπαίκτες, μου είχε πει «Πλάκα μου κάνεις; Αυτό ήταν το πρώτο που έπαιξα στον Άρη».

Για το τότε

Ξεκινήσαμε σαν οπαδοί, παίξαμε στο εφηβικό το ερασιτεχνικό, είχαμε επιτυχίες με τους Ερασιτέχνες να παίρνουν τότε τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο και φυσικά μετά ανδρωθήκαμε στην πρώτη ομάδα και προσπαθήσαμε μέσα από την αγάπη που είχαμε και τις δυσκολίες να προσφέρει ο καθένας ότι περισσότερο μπορούσε.

Τα χρόνια ήταν εντελώς διαφορετικά. Δεν βλέπαμε καθόλου το οικονομικό. Είχαμε το άγχος να έρθει η Κυριακή, να παίξουμε με τον κόσμο μας , να προσφέρουμε ο καθένας ότι καλύτερο και νομίζω έτσι πέρασαν τα χρόνια.

Για το σήμερα

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί το επόμενο διάστημα, καθώς μπορεί να παρθούν και πιο σκληρά μέτρα. Δεν ξέρω τι αποφάσεις μπορούν να πάρουν για τις τρεις κατηγορίες και τα τοπικά αλλά θα είναι δύσκολο οι ομάδες και οι παίκτες να επανέλθουν. Μετά είναι ανάλογα πόσο έτοιμο είναι κάθε ρόστερ και κατά πόσο μπορεί ο προπονητής να έχει μια δυναμική για να παίζει με την ομάδα του όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ σαν ντέρμπι. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά και να επιτρέψουν οι ομάδες μέσα στο διάστημα αυτό.

Αν πάει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αυτή η κατάσταση, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να προετοιμαστούν για την Ευρώπη. Δεν θα έχουν τον χρόνο να ξεκουραστούν οι παίκτες και να μπουν στο κομμάτι της προετοιμασίας.

Για τον τελικό του 1970 που έγινε 28 Ιουνίου

Ελπίζω να είναι μοιραίο και να πάρουμε τον τίτλο. Το αξίζει ο κόσμος μετά από την τόση βοήθεια που έχει δώσει. Μετά από τόσα χρόνια αξίζει έναν τίτλο η ομάδα αυτή. Μακάρι να βρουν την δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να πάνε στον τελικό και να πάρουν το κύπελλο.

Για το μέλλον

Πρέπει βήμα-βήμα να δουν τι θα γίνει με το θέμα των παιχνιδιών που έχουν απομείνει. Μετά πρέπει σίγουρα να ενισχυθεί. Έχει τον κορμό και εκεί πάνω να χτίσει. Πρέπει επίσης το ρόστερ του και σε θέμα παικτών που έχουν μεγάλο κίνητρο από την Ευρώπη να πάρουμε παίκτες, αν μας επιτραπεί αλλά και το θέμα των παιδιών από κάτω, να αρχίσει η ομάδα να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα της.

To Top