ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπιμπισίδης: “Υπερηφάνεια για τους πρωταθλητές του Άρη” (video)

Πριν από οκτώ χρόνια η Κ17 του Άρη είχε κερδίσει στον τελικό τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή και ο Κυριάκος Μπιμπισίδης θυμήθηκε εκείνη την πετυχημένη χρονιά.

Με σχόλιο του στα social media αναφέρεται στην υπερηφάνεια όλων των φίλων του Άρη εξαιτίας εκείνης της επιτυχίας.

Αν ο Στέφανος Γιώρης ζούσε, σίγουρα, θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του… Οι «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές (1-0) στον τελικό της Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βαλαής στο 50’

Η βροχή είχε δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά στο 50’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σουνά, ο Στρέζος απομάκρυνε ασταθώς και ο Βαλαής με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ στο 90’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζεβελέκη.

Σε εκείνη την ομάδα του Άρη ανήκε και ο μετέπειτα αδικοχαμένος Άγγελος Τσιπούρας…

Οι ενδεκάδες εκείνου του τελικού για την ιστορία:

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88’ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74’ Πασχαλίδης), Ρότα (69’ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90’+2’ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81’ Παπουτσής).

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος):Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79’ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65’ Σαββίδης).

To Top