ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπιμπισίδης: “Φαίνεται η δουλειά του Παντελίδη, να κυνηγήσει το 6 στα 6 ο Άρης”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης μίλησε για την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων, την έξοδο στην Ευρώπη και την “επόμενη μέρα” του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τα χρόνια που έπαιζε στον Άρη:

Θέλουμε το ελληνικό στοιχείο και την γαλούχηση, την αγάπη, την δίψα για τη φανέλα. Άλλαξαν τα χρόνια αλλά είναι θέμα λειτουργίας και φιλοσοφίας. Πιο παλιά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα και οι παίκτες ήταν πιο σκληροί. Δεν είναι θέμα των ομάδω αλλά και της πολιτείας. Και η Εθνική ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Τα λέμε για την ομάδα μας για΄τι την αγαπάμε και θέλουμε το καλύτερο.

-Για την ατυχία του:

Τραυματίστηκα στη λήξη του συμβολαίου μου και έφυγα στην καλύτερη ηλικία για το ποδόσφαιρο, στα 25. Μπορούσα να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα. Όταν τα σκέφτομαι και γυρίζω πίσω σκέφτομαι με νοσταλγία, αγάπη και πικρία. Ζήσαμε μεγάλες καταστάσεις από μικρή ηλικία.

-Για τις ακαδημίες :

Ο στόχος που βάλαμε για την Ευρώπη είναι πολύ κοντά αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε και τα υπόλοιπα πίσω. Πρέπει να βάλουμε και τις βάσεις γύρω από την μεγάλη ομάδα για τις ακαδημίες.

-Για το πως πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης τα παιχνίδια:

Πρέπει να τα διαχειριστεί όπως τα τελευταία επτά ματς εκτός από τον Ολυμπιακό. Στο ματς ήμασταν αφελείς. Φάγαμε το γκολ κατευθείαν σαν να ήμασταν μικρά παιδιά. Πρέπει να κάνεις ένα φάουλ τακτικής. Τα παιδιά έκαναν κάποια λάθη που τα πλήρωσαν. Γι’ αυτό το λόγο φάγαμε τόσα γκολ με τόσο λίγες τελικές του αντιπάλου. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Νομίζω ότι ο Παντελίδης φαίνεται ότι έχει κάνει δουλειά. Οι παίκτες να έχουν 100% παιχνίδι ουσίας και να μην κάνουν εύκολα λάθη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε τις δύο νίκες στο Βικελίδης. Έχει και το ρόστερ αυτή τη στιγμή.

-Για τα ματς με ΟΦΗ και Απόλλων :

Μπορεί να είναι και πιο δύσκολα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Να μπούμε στο γήπεδο και να έχουμε τη σκέψη μας εκεί. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά αν γίνει αυτό.

-Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

Ο Ροζ είναι ο πιο σταθερός παίκτης σαν να είναι χρόνια στην ομάδα. Έχει πολύ καλό δέσιμο και ψυχραιμία. Έδειξε ψυχραιμία. νομίζω ότι ο Κόρχουτ είναι σταθερός παίκτης. Έβαλαν το λιθαράκι τους. Βελτιωθήκαμε στο σκοράρισμα. Τα πράγματα είναι θετικά αλλά στον Άρη όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να καταστρέψουμε εύκολα τα πράγματα. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

-Για τις νίκες και τις ήττες και την διαχείριση:

Τις ήττες τις κρατάμε πολύ περισσότερο. Από τη μία είναι θετικό για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία.

-Για την τέταρτη θέση:

Πρέπει να κυνηγήσει τις έξι νίκες σε έξι παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος.

-Για τον κορμό της ομάδας:

Είναι μεγάλη υπόθεση, γιατί οι ομάδες πρέπει να χτίζονται πάνω στις προηγούμενες χρονιές. Αυτό δεν το κάναμε τα προηγούμενα χρόνια στον Άρη. Από εκεί και πέρα θα κάνει το πλάνο του το τεχνικό τιμ. Μας λείπει ένας σέντερ φορ, που να σκοράρει εύκολα και να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Ο Γιουνές είναι παθιασμένος, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και φαίνεται να είναι εκτός παιχνιδιού. Για παράδειγμα χρειαζόμαστε και ένα δεξί μπακ. Ο κόουτς θα μπορούσε να διαλέξει τον Τζανακάκη. Ο κόουτς βέβαια ξέρει καλύτερα γιατί βλέπει τα παιδιά στην προπόνηση και πράττει ανάλογα.

To Top