Μπιμπισίδης: «Χρειάζονται παίκτες που να αγαπούν τον Άρη»

Ο Άρης χρειάζεται παίκτες που θα νιώσουν «δέσιμο» με τη φανέλα και που θα τον αγαπούν, όπως υποστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κυριάκος Μπιμπισίδης, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Άγγελος Χαριστέας και παράλληλα ζήτησε πραγματική ενεργοποίηση των επιφανών Αρειανών παραγόντων.

Σε συνέντευξη του στο «Αθλητικό Metropolis», ο Κυριάκος Μπιμπισίδης τόνισε:

Για τις ενέργειες των βετεράνων: «Ήξερα εδώ και περίπου δέκα μέρες ότι οι βετεράνοι θα προσπαθήσουν να είναι πολύ κοντά στην ομάδα και να δώσουν κάποιες λύσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι βετεράνοι θα το κάνουν, αλλά το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και μετά οργανωτικό. Πρέπει να λυθούν κάποιες υποχρεώσεις για να λειτουργήσει η ομάδα και οι επιφανείς Αρειανοί ήρθε η ώρα να δείξουν πόσο την αγαπούν και να μην κρύβονται πίσω από το οτιδήποτε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα βοηθήσει. Το έχει ξανακάνει. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν. Να υπάρξει μια συσπείρωση για να μπορούμε να πούμε ότι ανατέλλει μια νέα μέρα για την ομάδα. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχουν γίνει εγκλήματα και κάποιοι παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν.
Η πολιτεία θα πρέπει αυτές τις ανώνυμες εταιρίες που λειτουργούν υπό το καθεστώς ανθρώπων που κοιτούν το συμφέρον τους, να βρει ποιος φταίει που η ομάδα είναι σε αυτό το σημείο».

Για τον Άγγελο Χαριστέα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη: «Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ έχουν μείνει παιδιά που είναι μικρής ηλικίας και δεν έχουν μεγάλες παραστάσεις. Το έργο του Κατσαβάκη είναι δύσκολο. Χρειαζόμαστε παίκτες που αγαπούν την ομάδα και μπορούν να την βοηθήσουν. Μόνα τους αυτά τα παιδιά δεν μπορούν. Ο Άγγελος είναι ένα παιδί που ξέρουμε την αγάπη του για το σωματείο και καλώς να έρθει.
Ο παίκτης πέρα από την αγάπη του βέβαια είναι επαγγελματίας και έχει οικογένεια. Θέλει να εισπράττει τα χρήματα του. Το καταλαβαίνω. Σε αυτό λύση μπορεί να δώσει μόνο η διοίκηση, να δημιουργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος για να έρθουν κάποιοι παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά».

Για την επιτροπή σωτηρίας που δημιουργήθηκε και αποτελείται από τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο, Στεφανίδη και Γρόλλιο: «Αυτά τα παιδιά που μπήκαν μπροστά πρέπει να έχουν τη στήριξη όλων μας. Πρέπει να τα βοηθήσουμε για να μπορέσουμε να πούμε κάποια στιγμή ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν είναι αισιόδοξος για τον Άρη, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Ονόματα παραγόντων βλέπουμε μόνο στις εφημερίδες. Μόνο ο κόσμος έχει κάνει πράξεις. Πρέπει όσοι έχουν οικονομική δυνατότητα και αγαπούν τον Άρη, να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

To Top