Μπλακ άουτ, σκαμπανεβάσματα και ήττες με +18 πόντους διαφορά!

Ο Άρης είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα, όπως είπε ο προπονητής του, μετά το στραπάτσο από τον Πανιώνιο. Για την ακρίβεια, στις ήττες του δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά παρατεταμένο μπλακ άουτ. Οι κίτρινοι έχουν τρεις ήττες σε πέντε αγώνες, με διαφορά που ξεπερνάει κατά μέσο όρο του 18 πόντους!

Οι κίτρινοι έχασαν από τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο με 71-56. Στο Ρέθυμνο γνώρισαν τη συντριβή με 68-50. Με τον Πανιώνιο το 82-60 δεν αφήνει περιθώρια για κριτική. Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος είναι πιο ποιοτικές ομάδες, με μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις. Δεν μπόρεσε ποτέ ο Άρης να εκμεταλλευτεί τα δικά του “όπλα” και την έδρα για να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση στη διάρκεια του αγώνα, ουδέποτε απείλησε και μοιραία έχασε με μεγάλες διαφορές. Στο Ρέθυμνο βρήκε μια ομάδα ρυθμού σε καλή μέρα, δεν μπήκε ποτέ στον ρυθμό (όπως και με την Κηφισιά) και έφτασε να χάνει μέχρι και με 29 πόντους, παρότι σαν ρόστερ δεν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα. Το αντίθετο μάλλον…

Ακόμα και στις νίκες του ο Άρης, με Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό, κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, να χάσει σημαντικές διαφορές και να βάλει τον αντίπλο στο παιχνίδι και τη διεκδίκηση της νίκης. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που θέλει να βελτιώσει ο Αγγέλου με τους παίκτες του, για να μπορεί να κερδίζει ο Άρης τα παιχνίδια που πρέπει. Και είναι πολλά αυτά, γιατί σαν ποιότητα υπερτερεί από πολλά ρόστερ.

 

To Top