Υπάρχει εξήγηση για το ντεφορμάρισμα των Καραποστόλου – Χαρίση

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Άρης δεν αποδίδει καλά στο γήπεδο, όχι μόνο γιατί του λείπει πιθανώς η όποια ενέργεια και ενθουσιασμό θα έδιναν ξένοι παίκτες, αλλά γιατί αυτοί που έχει δεν παίζουν καλά. Ο Άρης δεν έχει πάρει αυτά που θα περίμενε από δύο μεταγραφές έμπειρων παικτών, τον Σωτήρη Καραποστόλου και τον Κώστα Χαρίση και ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπαθεί να “δουλέψει” και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πέρα από την δεδομένη ευθύνη που έχουν οι δύο παίκτες για την προσωπική τους απόδοση, ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο για την προσπάθεια που θα κάνει με τους παίκτες του ώστε σε 4-5 βδομάδες να μπορεί η ομάδα να παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ μπάσκετ, να έχει μια αγωνιστική ταυτότητα, να υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι.

Ο Αγγέλου έχει μιλήσει με τους παίκτες και θα το κάνει ξανά και στο άμεσο μέλλον. Είναι βέβαιο ότι και ο Χαρίσης και ο Καραποστόλου δεν ξέχασαν το μπάσκετ, αλλά πρέπει να αλλάξουν την ψυχολογία τους και να βρουν τον ρόλο τους στην ομάδα. Αν συνυπολογίσει κανείς την καταπόνηση που έχουν υποστεί στην προετοιμασία οι συγκεκριμένοι (ο Χαρίσης έπαιζε συνέχεια λόγω τραυματισμού του Σαρικόπουλου, ο Καραποστόλου μετρούσε +30 λεπτά συμμετοχής) παίκτες, μπορεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.

Ο Χαρίσης μέχρι σήμερα έχει 4,2 πόντους και 3,6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής. Ο Καραποστόλου έχει μόλις 2,4 πόντους και μετράει μόλις 2/13 σουτ εντός παιδιάς.

Είναι και οι δύο πολύ συνειδητοποιημένοι παίκτες, γνωρίζουν ότι δεν έχουν δώσει ακόμα αυτό που μπορούν και δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν την απόδοσή τους μέσα από την προπόνηση, αλλά και την απόκτηση ρόλων στο γήπεδο.

 

To Top