Μπλατ: «Δεν είχα ακούσει τη χοντρή να τραγουδά»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ομολόγησε πως πίστευε στην ανατροπή της Μακάμπι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και πως δεν θυμάται την τελευταία φάση με το νικητήριο καλάθι από τον Ράις. 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι πάντα δημοσιογραφικός προπονητής. Όταν, δε, έχει κερδίσει με τέτοιο τρόπο, όπως η Μακάμπι την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του Final Four, είναι απολαυστικός.

«Μου είναι δύσκολο έστω και να μιλήσω. Σέβομαι τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, με τον οποίο έχω συνεργαστεί, και τους παίκτες του. Πιστεύω πως κερδίσαμε μια καλύτερη ομάδα από μας με απίθανο τρόπο. Αυτά είναι ματς που πάντα θα θυμάσαι κι ελπίζω να μεταφέρουμε το μομέντουμ αυτό και στον τελικό», δήλωσε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

«Όταν βρεθήκαμε στο -15 ήθελα να ροκανίσουμε κάπως τη διαφορά πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος. Δεν μίλησα για τακτική στους παίκτες μου, τους είπα απλά να βλέπουν το σκορ και όταν μειώσαμε στους πέντε η ΤΣΣΚΑ είχε την πίεση. Πίστευα πως είχαμε τύχη να ανατρέψουμε την κατάσταση, το είχαμε κάνει και στο παρελθόν, αν κι όχι απέναντι σε τόσο καλή ομάδα. Όμως δεν πίστευα πως όλα είχαν τελειώσει γιατί δεν είχα ακούσει τη χοντρή να τραγουδά. Όταν κλέψαμε στα 13,5’’ πριν το τέλος τα μάτια μου θόλωσαν. Δεν έβλεπα τίποτα. Δεν θυμάμαι το καλάθι που έβαλε ο Ράις. Απλώς είπα πως τώρα θα κερδίσουμε», πρόσθεσε.

To Top