Μπλατ: «Οι κόρες μου με λυπήθηκαν μετά το ματς της Ρεάλ…»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποκάλυψε πως οι κόρες του τρομοκρατήθηκαν βλέποντας τη Ρεάλ, την οποία θα αντιμετωπίσει η Μακάμπι στον τελικό του Final Four. 

Έκλεψε και πάλι την παράσταση ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού του Final Four ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Ρεάλ.

«Η Ρεάλ είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη κι έφτασε δίκαια ως τον τελικό, όπως κι εμείς. Ανυπομονώ για έναν μεγάλο τελικό. Η παρουσία σε έναν τελικό είναι κάτι που θυμάσαι για όλη του τη ζωή. Δεν ήρθαμε να το απολαύσουμε και για την εμπειρία μόνο, αλλά και για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Είμαστε ταπεινοί, αλλά πεινασμένοι. Ξέρουμε τα όριά μας, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις πως σε πολλά παιχνίδια μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ, αλλά όλη τη σεζόν τα έχουμε καταφέρει δείχνοντας πάθος, χαρακτήρα και πίστη», δήλωσε.

Στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη που προκάλεσε το γέλιο στην αίθουσα. «Οι δύο κόρες μου είδαν το ματς από ένα μπαρ στο Μεξικό και τρελάθηκαν από τη χαρά τους. Μου έστειλαν μήνυμα για συγχαρητήρια, αλλά μετά τον δεύτερο ημιτελικό, που είδαν την εμφάνιση της Ρεάλ, μού ξαναέστειλαν μήνυμα και μου είπαν ‘Μπαμπά, λυπόμαστε γι’ αυτό’. Τις δίδαξα να είναι ειλικρινείς. Είδατε τι έκανε η Ρεάλ σε μια σπουδαία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Είναι λίγο-δεν θα πω τρομακτικό γιατί δεν φοβόμαστε-αλλά σίγουρα εντυπωσιακό», τόνισε.

πηγή: sportfm.gr

To Top