Με χρονικό ορίζοντα τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη

Από την πρώτη στιγμή τα μέλη που ανέλαβαν τη διοίκηση του Άρη ουσιαστικά ξεκαθάρισαν ότι η”κόκκινη γραμμή” των εξελίξεων θα είναι η 31η Μαΐου, ώστε να γίνει το “ταμείο” της συνολικής προσπάθειας.

Με βάση τα όσα είπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης, η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης στις 28 Μαΐου θα αποτελέσει κομβικής σημασίας “ραντεβού”, που θα ρυθμίσει τις εξελίξεις.

Με τις δηλώσεις του αυτές επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να ανοίξει εκεί τα χαρτιά του, τη στιγμή πάντως που ο χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος και η πρόσφατη εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε με τους παίκτες φανερώνει ότι ο Άρης βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού.

Η γενική συνέλευση της 28ης και οι εκλογές της 29ης Μαΐου, αποτελούν, πια, τις σημαντικές ημερομηνίες  ορόσημο για την κιτρινόμαυρη οικογένεια η οποία ψάχνει εναγωνίως για λύσεις.

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες και οι φίλοι του Άρη περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, όπου προφανώς πέρα από τις προθέσεις και τα λόγια, θα κληθούν με πράξεις να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία και υπό ποιες προϋποθέσεις θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

To Top