Παίκτες σε διοίκηση: “Δεν τα έχουμε μαζί σας, τα έχουμε με αυτούς που μας γέμιζαν υποσχέσεις”

Η ύστατη προσπάθεια που έγινε χθες από την πλευρά της διοίκησης για να μην ξεκινήσει ένα κύμα μαζικών προσφυγών, στόχευσε στην εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στους παίκτες, σε ότι αφορά το ποσό του υποβιβασμού που αναμένεται στα ταμεία της ΠΑΕ.

«Η υπόσχεση μας έχει να κάνει με το ότι όλα τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία, θα δίνονται αποκλειστικά σε σας και τους υπαλλήλους. Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, το μόνο που σας ζητάμε, είναι να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή. Μην προχωρήσετε σε προσφυγές, γιατί προσπαθούμε να μιλήσουμε με εταιρίες και δίνουμε πολύ άσχημη εικόνα. Ξέρουμε ότι είστε αγανακτισμένοι και το σεβόμαστε, δώστε μας λίγο χρόνο να μπορέσουμε να μιλήσουμε με πράξεις» ήταν τα λόγια των παραγόντων του Άρη προς τους παίκτες.

Το μήνυμα των παικτών το έστειλε ο εκ των αρχηγών του Άρη Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε απογοητευμένοι. Δεν έχουμε τίποτα μαζί σας, ξέρουμε ότι προσπαθείτε και το σεβόμαστε. Τα έχουμε με όλους αυτούς, που μας γέμισαν με υποσχέσεις δύο χρόνια τώρα και δεν έκαναν τίποτα. Οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ούτε το μισό των συμβολαίων τους, άλλοι δεν έχουν λεφτά να έρθουν στην προπόνηση. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

To Top