ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπλούμπεργκς: Ο παίκτης-οικονομία αποδείχθηκε “λίρα εκατό”!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς ήταν… λίρα εκατό! Παίκτης-οικονομία, που, δίχως να παίρνει πολλά σουτ και να εκβιάζει προσπάθειες καταφέρνει στο τέλος της ημέρας να είναι αποτελεσματικός και αποδοτικός.

Ο Λετονός φόργουορντ διανύει πολύ καλό φεγγάρι, έχει βρει τον ρόλο του και τον εαυτό του κι αυτό αποτυπώνεται με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αγώνας με τον Απόλλωνα Πάτρας ήταν ο πέμπτος συνεχόμενος, που τελειώνει με διψήφιο αριθμό πόντων (το σερί ξεκίνησε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μαρούσι στις 3 Δεκεμβρίου).

Χθες σκόραρε 13 πόντους (2/2 β., 1/1, 3/4 τρ.), χάνοντας μόλις ένα σουτ, ενώ μάζεψε και τέσσερα ριμπάουντ και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των κιτρινόμαυρων, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 26χρονος παίκτης έχει βελτιώσει πολύ τα νούμερα του, έχοντας 11,1 πόντους, κατά μέσο όρο, ανά ματς, παίζοντας 20,7 λεπτά.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ευστοχία του σε τρίποντα (16/29, ποσοστό 55,2%) και στα δίποντα (12/15, ποσοστό 80%). Ο Μπλούμπεργκς είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Άρη κι ακόμη δεν έχει πιάσει το ταβάνι του…

To Top