ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το clasico Άρης – ΠΑΟΚ μέσα από τη “ματιά” της Super League και ο… Ντουκουρέ

Χωρίς νίκη είναι ο Άρης στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ όπου υπάρχουν τρεις νίκες του αντίπαλου και δύο ισοπαλίες.

Όπως καταγράφει η λίγκα μέσα από το σάιτ της:

“Η τελευταία νίκη για τους Κίτρινους ήταν στα Playouts του 2021-22 όταν επικράτησαν με 1-0 στην Τούμπα (σ.σ. με γκολ του Ντουκουρέ) και έκλεισαν μια ιδανική τετράδα αναμετρήσεων μέσα στη σεζόν, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε κανονική διάρκεια και Playoffs.

Οι λευκές ισοπαλίες είναι το πιο δημοφιλές αποτέλεσμα στην έδρα του Άρη για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού 15 μεταξύ τους έχουν τελειώσει με 0-0. Σημαντικός είναι και ο αριθμός των ισοπαλιών με 1-1, αφού έχει σημειωθεί 6 φορές.

Στις νίκες, ο Άρης μετρά 8 με 1-0, ενώ ο ΠΑΟΚ μοιράζει τις πρωτιές του ανάμεσα στο 1-0 και το 2-1 που έχουν εμφανιστεί από πέντε φορές.

Οι Αλεξιάδης, Συρόπουλος και Παπαϊωάννου είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη που έχουν βρει δίχτυα από 4 φορές σε εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ 3 γκολ έχει σημειώσει συνολικά και ο Κάμπορα. Για τον ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 3 γκολ ο Γιακουμής.

Ο Άρης με τον ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για 64η φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Οι Κίτρινοι μέχρι τώρα έχουν σημειώσει 22 νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει 16 και 25 από τα παιχνίδια τους έχουν τελειώσει ισόπαλα.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

63 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

16 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 69-54

To Top