Μπονούτσι: “Ο Λεβαντόβσκι είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο”

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι εμφανίστηκε ανυπόμονος για την κόντρα της Ιταλίας με την Πολωνία στο Nations League, τονίζοντας πως η σκουάντρα ατζούρα θα βρει απέναντί της τον καλύτερο στράικερ στον κόσμο, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Πολωνία και Ιταλία μετρούν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Κυριακής στο Γκντανσκ στο πλαίσιο του Nations League και ο Λεονάρντο Μπονούτσι περιμένει πώς και πώς το συγκεκριμένο ματς. Όχι μόνο ελέω της μεγάλης δυναμικής που έχει η Πολωνία και που θα αποτελέσει ένα σοβαρό κρας-τεστ για την εξαιρετική Ιταλία του Ρομπέρτο Ματσίνι αλλά και επειδή ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κληθούν να περιορίσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

“Αυτή τη στιγμή ο Λεβαντόβσκι είναι ο καλύτερος στράικερ του κόσμου, θα είχε κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα αν δεν είχε ακυρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νικητή. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να τον σταματήσουμε.

Ο συμπαίκτης μου στην Γιουβέντους, Στσέσνι, μου είπε ότι θέλουν να νικήσουν, του απάντησα πως και εμείς θέλουμε το ίδιο πράγμα”, τόνισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του ματς, και πρόσθεσε:

“Περιμένω μία σκληρή μάχη αλλά αυτή η εθνική Ιταλίας είναι καλύτερη σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν. Έχουμε αποκτήσει περισσότερη εμπειρία.

Η Πολωνία έχει παίκτες επιπέδου όπως οι Μίλικ, Λεβαντόβσκι και Κριχόβιακ αλλά εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να τα πάμε καλά για να επιστρέψουμε στην Ιταλία με τους τρεις πόντους”.

Όσον αφορά στο γεγονός πως στις εξέδρες του “Stadion Energa Gdansk” θα βρεθούν γύρω στους 10.000 φιλάθλους, ο έμπειρος μπακ της Γιουβέντους δήλωσε:

“Θα είναι κάτι πολύ ωραίο να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, στα γήπεδα της Ιταλίας επιτρέπεται αυτή τη στιγμή ένας μικρός αριθμός θεατών.

Λυπάμαι που υπάρχει αυτή η κατάσταση ελέω του κορονοϊού αλλά χάρη στους κανόνες που έχουν επιβληθεί, μπορούμε και παίζουμε και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει στην παρούσα φάση”.

To Top