“Ο Ποτσετίνο περιμένει στη γωνία για να πάρει τη θέση του Σόλσκιερ”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά τη συντριβή με 6-1 από την Τότεναμ, με την “Mirror” να αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να τον αντικαταστήσει με τον Ποτσετίνο αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2018 ως υπηρεσιακός τεχνικός μετά την αποπομπή του Ζοζέ Μουρίνιο και με απολογισμό 14 νίκες στα πρώτα 19 ματς που έμεινε στον πάγκο, κέρδισε με το σπαθί του τον Μάρτιο του 2019 ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως μόνιμος προπονητής.

Τώρα όμως, ενάμισυ χρόνο μετά, ο Νορβηγός τεχνικός δείχνει να μην έχει πλέον την ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης, με τις τρεις συνολικά παρουσίες της Γιουνάιτεντ σε ημιτελικούς να έχουν ήδη ξεχαστεί και τον Σόλσκιερ να κινδυνεύει να πληρώσει το μάρμαρο για το άσχημο ξεκίνημα στη φετινή Premier League.

Η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας και η συντριβή με 6-1 από την Τότεναμ, πάλι στο Ολντ Τράφορντ, έχουν κάνει τον Νορβηγό να βάλλεται πανταχόθεν, με τη διοίκηση από την πλευρά της να δέχεται αδυσώπητη κριτική για τα αρκετά στραπάτσα που υπέστη κατά τη διάρκεια των μεταγραφών (παρά το εντυπωσιακό ντεμαράζ με την απόκτηση των Έντινσον Καβάνι και Άλεξ Τέγες) και να είναι έτοιμη, με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Ουσιαστικά, έχει πάρει την απόφαση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον άλλοτε “δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο” (το παρατσούκλι που τον συνόδευε στα χρόνια που ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά στις ομάδες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους κόκκινους διαβόλους), με την “Mirror” να αποκαλύπτει μάλιστα και το όνομα του προπονητή που βρίσκεται στην pole position για να πάρει το χρίσμα αν φύγει ο Νορβηγός.

Αυτός είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα πως ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, είναι έτοιμος να διώξει τον Σόλσκιερ αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα και να φέρει στο “Ολντ Τράφορντ” τον πρώην προπονητή της Τότεναμ που παραμένει χωρίς ομάδα μετά το διαζύγιό του με τους Λονδρέζους πριν από έναν χρόνο.

Το διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την αποχώρησή του από τα σπιρούνια ως τώρα, ο Ποτσετίνο είχε προτάσεις αλλά τις απέρριψε ψάχνοντας τη σωστή ευκαιρία για να επιστρέψει στη δράση, με την “Mirror” να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θεωρούν ως ιδανική λύση σε περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσουν αυτή την εποχή σε αλλαγή προπονητή.

Aξίζει να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τις 7 Νοεμβρίου σε Premier League και Champions League καθώς ακολουθούν κατά σειρά τα ματς με Νιούκαστλ (εκτός), Παρί Σεν Ζερμέν (εκτός), Τσέλσι (εντός), Λειψία (εντός), Άρσεναλ (εντός), Μπασακσεχίρ (εκτός) και Έβερτον (εκτός).

To Top