Μπορεί το θαύμα η Ελλάδα!

Οι χθεσινοβραδινές νίκες της Πορτογαλίας και του Μαϊάμι, μας επανέφεραν για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών, αλλά η πιο μεγάλη πρόκληση είναι η αποψινή: Η Εθνική ομάδα προδιαθέτει για «under 2,5 γκολ» κόντρα στη Γερμανία, χωρίς να αποκλείεται και το θαύμα!

Το αγωνιστικό πλάνο του Φερνάντο Σάντος θα προσαρμοστεί σαφώς πάνω στην ποιοτική ανωτερότητα των αντιπάλων, αφού κάθε άλλη προσέγγιση θα είναι παρακινδυνευμένη.
Επειδή όμως, αν μη τι άλλο, η Ελλάδα δείχνει να έχει διορθώσει τα αμυντικά λάθη, μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι σε «under 2,5 γκολ», κάτι που είναι και η κύρια πρόταση του Betarades.com (ενδεικτική απόδοση 2,00).

Οι πιο τολμηροί αξίζει να εμπιστευθούν τα χρήματά τους ακόμα και στο «Χ2» υπέρ της Εθνικής ομάδας, που έχει αποδείξει ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο γι’ αυτήν (ενδεικτική απόδοση 3,60).
Εξάλλου, ένα 2-0 υπέρ της Γερμανίας θα φάνταζε απόλυτα λογικό, όμως η Ελλάδα δεν είναι ομάδα που αντιμετωπίζεται με ποδοσφαιρική λογική!

Διαβάστε την ανάλυση της τακτικής, καθώς και όλες τις στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα!

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα, ο καθένας είθισται να ακολουθεί το ένστικτό του πριν από τέτοιες αναμετρήσεις. Ωστόσο, η πρόταση του Betarades.com είναι να… ρίξετε τα ψιλά σας σε δύο ενδεχόμενα με πολύ υψηλές αποδόσεις: Πρόκριση της Ελλάδας στην παράταση (34,00) ή ακόμα και πρόκριση της Ελλάδας στα πέναλτι (21,00), παρότι θα έχει απέναντί της την ανίκητη από τα 11 βήματα Γερμανία…

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top