Δείπνο… ενότητας μετά τη συνέλευση (photos)!

Η ενότητα στην πράξη, από τα πρώτα λεπτά. Μετά το τέλος των εργασιών της γενικής συνέλευσης και ενώ η ώρα έφτασε πια τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, πολλά από τα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας, έβαλαν στην άκρη το «χθες» και τα «όποια προσωπικά» και δείπνησαν μαζί.

Μπορεί χωρίς αμφιβολία να χαρακτηριστεί ένα δείπνο… ενότητας στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που ξεκίνησε στον σύλλογο, ώστε να καταφέρει να ορθοποδήσει σε αυτή την κρίσιμη καμπή και να αποδράσει από την κρίση.

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν άνθρωποι που πριν μερικές μέρες βρέθηκαν στα… χαρακώματα και είχαν μεγάλες αντιθέσεις, αλλά κατανοώντας την δύσκολη και ιστορική καμπή που βρίσκεται ο Άρης, άφησαν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για έναν κοινό στόχο.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Παρόντες οι Ζαμπέτας, Σκόρδας, Άγγελος Γρόλλιος, Γαβριηλίδης, Μυσιρλής, Ξανθόπουλος, Ιωαννίδου, Βογιατζής, Τσαλαβούτης. Στην παρέα κυριάρχησε, τι άλλο, ο Άρης και το σχέδιο δράσης για να λειτουργήσει ο Άρης, να συγκεντρωθούν χρήματα, να κλείσουν οι πληγές του συλλόγου.

Από σήμερα, άλλωστε, ξεκίνησε μια ακόμη δύσκολη μέρα. Ίσως πιο δύσκολη από τη χθεσινή.

To Top