ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μποροβήλος: “Μεγάλη δύναμη ο Άρης, να περιμένει μόνο καλά πράγματα από Παντελίδη”!

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε με αφορμή την συνεργασία του Άρη με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν στον πάγκο της ομάδας της Πελοποννήσου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την μετάβαση του Σάββα Παντελίδη στον Άρη:

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, στο οποίο μετράει το αποτέλεσμα. Με τον Σάββα πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή χρονιά. Στη μέση της χρονιάς, όταν υπάρχουν προβλήματα μπορούμε να κάνουμε μόνο αλλαγή τεχνική ηγεσίας. Είναι εξαιρετικός προπονητής και έφυγε σαν φίλος.

-Αν έφυγε κοινή συναίνεσή από τον Αστέρα:

Είδαμε ότι έδειχνε να μην πηγαίνει άλλο η συνεργασία μας και είπαμε ότι αυτό θα είναι καλό και για τους δύο. Ο Σάββας δεν μας είχε πει κάτι για τον Άρη και δεν είναι το θέμα μας αυτό. Εμείς βλέπουμε αντιπάλους μόνο στον χώρο του γηπέδου.

-Για τα άδικα αποτελέσματα και τι μπορεί να έφταιξε:

Ένα αποτέλεσμα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Απαιτείται χημεία. Αν κάτι δεν λειτουργήσει σωστά σε αυτόν τον τομέα το αποτέλεσμα δεν έρχεται. Έχει σημασία ότι ο Σάββας είναι εξαιρετικός προπονητής. Είναι ειλικρινής και το έχει δείξει και σε άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη.

-Για το αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας τους ξανά:

Η ίδια η ζωή μας έχει διδάξει ότι ποτέ μην λες ποτέ.

-Για το πως ήταν ως συνεργάτης:

Ο Σάββας είναι ευθύς και ειλικρινής. Θα ξεκαθαρίσει από την αρχή αυτό που θέλει. Όσον αφορά τα τεχνικά θέματα, δεν έχω γνώσεις για να κρίνω. Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει ξεκάθαρα και ο Άρης πρέπει να περιμένει μόνο καλά πράγματα. Οι παίκτες του Αστέρα είχαν καλές σχέσεις μαζί του.

-Για το στυλ του Άρη:

Εγώ θα κάνω ένα γενικό σχόλιο, αν και γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες. Το έχω σαν αρχή. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη. Είναι μια ομάδα που ήρθε φέτος από την Β’ εθνική. Βέβαια, ο Άρης δεν ξεχνιέται αλλά είναι λογικό να υπάρχουν μερικά προβλήματα σταθερότητας στη διάρκεια της μετάβασης. Αυτά θα τα λύσουν οι άνθρωποι του Άρη, όμως.

-Για τις σχέσεις που έχει με τον Καρυπίδη:

Οι σχέσεις μας με τον Καρυπίδη δεν είναι καλές, είναι εξαιρετικές. Είναι δύσκολο να είσαι Πρόεδρος ΠΑΕ αυτή την περίοδο στη χώρα μας. Πρέπει να ισορροπήσεις σε τεντωμένο σχοινί.

-Για το λίμιτ απ ρεκόρ και τον Άρη:

Είχαν γίνει διάφορες μετρήσεις και όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πεπεισμένος ότι το ποδόσφαιρο αρέσει στον Έλληνα φίλαθλο. Όταν ο Έλληνας φίλαθλος απέχει το κάνει από στεναχώρια. Όταν όμως βλέπει να γίνονται σωστά βήματα χαίρεται. Αυτό που ζητάνε οι φίλαθλοι είναι τρία πράγματα: Εξάλειψη της βίας, αξιοπιστία και καλά γήπεδα. Όποιος λέει ότι είμαστε στην Ισπανία και παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο το παίζει έξυπνος. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτικός λόγος. Είναι απλό και ασχολούνται το καταλαβαίνουν όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος θα γυρίσει στα γήπεδα.

-Για τον Άρη και τον κόσμο του:

Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει κάποιος να είναι κομπλεξικός και να μην βλέπει την πραγματικότητα. Ο Άρης όπως και ο ΟΦΗ είναι ομάδες με ιστορία και κουβαλάνε κόσμο στα γήπεδα. Αυτό είναι γεγονός.

-Για τον Αστέρα Τρίπολης φέτος:

Εμείς πήραμε τον Παράσχο. Ευελπιστούμε σαν ομάδα να πάνε καλά τα πράγματα. Ο Αστέρας πρέπει να μείνει ψηλά και να είμαστε συνέχει καλύτεροι με κάθε τρόπο. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα φέτος και μας δημιούργησε θέμα και στην ψυχολογία μας. Εννοείται πως όλοι κοιτάνε το ταμπλό.

-Για το αν θα βγει Ευρώπη ο Άρης:

Ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βγει στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα το πετύχει.

-Για τους ξένους διαιτητές:

Όσο το μέτρο αυτό θα αρχίσει να χρησιμοποιείται δεν θα έχει καμία αξία. Στην πορεία κάθε ομάδα που θα έχει βαθμολογική σημασία θα έχει ξένους διαιτητές. Ο καθένας θα υποβάλλει αίτημα για ξένους διαιτητές. Θα πάμε στη λογική ότι όλοι πρέπει να απολαμβάνουν αυτό το μέτρο ή όχι. Αν αλλάξουμε το ποδόσφαιρο μας πρέπει και η διαιτησία να αλλάξει και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Όσο φέρνουμε ξένους, θα πηγαίνουμε προς τα πίσω.  Αυτό το πρόβλημα που υπάρχει με τους Έλληνες διαιτητές θα επεκταθεί και στους ξένους. Επειδή τα πνεύματα είναι οξυμένα τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο μπορούμε να το δούμε αλλά να μην το καθιερώσουμε.

To Top