Μποροβήλος στο PRESSARIS: «Εκτιμάμε τον Άρη, τον κόσμο και τη φιλοσοφία του»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άρη και τους οπαδούς της ομάδας ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της Κυριακής . Ο πρώην διαιτητής και νυν ισχυρός παράγοντας των Αρκάδων μίλησε στο PRESSARIS τόσο για τη μετάβαση του κίτρινου λαού στην Τρίπολη, το κυριακάτικο ματς, αλλά και την παρουσία του Σάκη Τσιώλη.

Διαβάστε τα όσα πολύ ενδιαφέροντα είπε:

– Καλησπέρα κύριε Μποροβήλο, από τη Θεσσαλονίκη. Τι κάνετε;

«Καλησπέρα σας. Έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και μόλις γύρισα. Βρίσκομαι στην Τρίπολη».

-Έχετε πληροφορηθεί για την παρουσία του κόσμου του Άρη στο κυριακάτικο παιχνίδι;

«Σαφέστατα. Είναι χαρά μας να έρθει εδώ ο κόσμος του Άρη. Δε δημιουργεί ποτέ πρόβλημα και έχει ήθος. Εκτιμάμε πολύ τόσο τη διοίκηση του Άρη, όσο και τον κόσμο της ομάδας. Τους θεωρούμε φιλικό σωματείο. Όλες τις ομάδες τις εκτιμούμε και τις θεωρούμε φιλικά σωματεία, αλλά κάτι παραπάνω για τον Άρη».

– Τι εννοείτε;

«Την φιλοσοφία του Άρη τη σεβόμαστε, όπως και τη νοοτροπία του. Ειδικά ο κόσμος του Άρη ξέρει να δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η οποία αρέσει σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου».

– Για τα μέτρα τάξης του αγώνα τι γνωρίζετε; Πως θα μπορέσει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο;

«Δεν ήμουν παρών στη σύσκεψη, όμως δε νομίζω να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο. Ο κόσμος του Άρη θα έρθει και θα φύγει με την ησυχία του. Άλλωστε ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα και είναι χαρά μας που θα έρθει. Είναι η πέμπτη χρονιά που δίνουμε εισιτήρια στον Άρη και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε εδώ δώσαμε πέρυσι εισιτήρια, που παιζόταν μία κατηγορία και εν τέλει χάσαμε, δε θα το κάνουμε φέτος; Άλλος δε θα έδινε εισιτήρια κι εμείς δώσαμε. Επαναλαμβάνω μας αρέσει πολύ ο Άρης και ο κόσμος του».

– Για το κυριακάτικο παιχνίδι θα κάνετε κάποιο σχόλιο;

«Προφανώς εγώ θέλω να κερδίσει η ομάδα μου, αλλά είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ελπίζω να το χαρεί ο κόσμος. Ο Άρης είναι πάντα αξιόλογος και ειδικότερα τώρα που δείχνει να ανεβαίνει. Πάντα τα παιχνίδια με τον Άρη είναι δύσκολα και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Είναι από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς».

– Τέλος, θα θέλαμε να μας πείτε αν υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι αυτό, αναφορικά και με τον πρώην προπονητή του Άρη, κ. Τσιώλη…

«Σίγουρα υπάρχουν. Πέρα από τον κ. Τσιώλη, είναι ο Τσέζαρεκ κι ο Λαζαρίδης που σκόραρε και πέρυσι, όμως το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και ο καθένας θα κάνει το παν για να κερδίσει η ομάδα του».

To Top