Μποροβήλος στο PRESSARIS: «Θέλουμε τον Άρη ισχυρό»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ λίγκας και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στο PRESSARIS  για την επικείμενη εντός έδρας συνάντηση της ομάδας του κόντρα στον Άρη.

Η παρουσία των Αρκάδων στο φετινό πρωτάθλημα γεννά προσδοκίες, όμως ο Άρης – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, υπολογίσιμη σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται.

«Είναι σημαντικό το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό, άσχετα αν παίζουμε στην έδρα μας »είπε ο παράγοντας του Αστέρα και επεσήμανε. «Ο Άρης είναι από τις ιστορικότητες ομάδες. Έχει βαριά φανέλα και πολύ κόσμο που του δίνει δύναμη. Φέτος ίσως δεν είναι τόσο ισχυρός αγωνιστικά, ωστόσο παραμένει πάντα υπολογίσιμος ».

Τα προβλήματα του Άρη δεν απασχολούν μόνο τον κόσμο του, αλλά όλους όσους εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον ανθρώπους που έχουν θεσμικό ρόλο σε αυτό.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από έναν ισχυρό Άρη. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον δρόμο του. Θα βρει τον τρόπο για να ξεφύγει από τα προβλήματά του» υποστήριξε και έδωσε έμφαση στις προσπάθειες της διοργανώτριας για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τους κίτρινους.

«Έγινε ένα σημαντικό βήμα στην τελευταία ολομέλεια της Σούπερ λίγκας. Φέτος υπάρχει σαφέστατο επενδυτικό πρόβλημα στις ομάδες μας. Τα μέτρα που πήραμε αρχικά κι αυτά που ψηφίσαμε και θα προτείνουμε στην ΕΠΟ, είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να δώσουμε τον χρόνο στις ομάδες να ανακάμψουν.

Ο Άρης καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως κι άλλες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση. Η Λίγκα είναι διατεθειμένη να παρέχει κάθε στήριξη περνώντας τις θέσεις τους, ωστόσο αυτό πρέπει να γίνεται με τρόπο που δεν θα είναι άδικο προς τις υπόλοιπες ομάδες» κατέληξε ο Μποροβήλος Γιώργος.

 

To Top