Η λιτότητα αποδίδει με νούμερα στον Άρη – Τι έδειξαν τα στοιχεία του δεύτερου εξαμήνου 2012

Ο Άρης δημιουργεί… όπλα στη μάχη που δίνουν οι νομικοί του ενόψει άρθρου 99, παρά τα όποια προβλήματα. Ταυτόχρονα, δίνεται μια ευκαιρία σταδιακής εξυγίανσης της ΠΑΕ σε μια χρονιά που εκ των πραγμάτων η διοίκηση επιλέγει τον δρόμο της σκληρής λιτότητας και του «κουρέματος» των πάντων.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της ημερολογιακής χρονιάς, το λογιστήριο της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους ορκωτούς αναλύει τα στοιχεία της χρήσης για την περίοδο 2011 – 2012, ενώ παράλληλα έχει αντικειμενική εικόνα για το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν ζημιογόνα την περσινή περίοδο (μέχρι και τον Ιούνιο του 2012) όμως τα πράγματα βελτιώνονται στο δεύτερο εξάμηνο το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.

Φυσικά, σε αυτό συμβάλει η μείωση των απολαβών των παικτών, του προπονητή των συνεργατών και του προσωπικού, αλλά δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης μπορεί σταδιακά να σταματήσει να παράγει χρέη.

Με αυτά τα δεδομένα, μια σταθερή διοίκηση με ανθρώπους που θα αναλάβουν αρμοδιότητες, έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο βιωσιμότητας.

 

To Top