“Μπορούσαμε κι άλλα γκολ”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών έμεινε ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος, τονίζοντας ωστόσο πως θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το παιχνίδι πιο νωρίς.

Αρχικά ο προπονητής των «κυανόλευκων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Είχαμε παρά το δύσκολο μήνα έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Τρέξανε και στο πρώτο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε και άλλα γκολ αν ήμασταν πιο ομαδικοί. Και τώρα θα έχουμε ένα μήνα να φρεσκαριστούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Το μόνο παράπονο θα ήταν στην συγκέντρωση όπως στην φάση του Ναπολεόνι που θα μπορούσε να πέσει και να πάρει την αποβολή του προπονητή, να είχαμε κερδίσει πιο γρήγορα και να είχα βάλει και άλλους παίκτες μέσα. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον».

Για το αν θα αποκτηθεί δεξιός οπισθοφύλακας από την στιγμή που εκεί παίζει ο Φυτανίδης: «Όχι δεν νομίζω προσπαθούμε να προσαρμόσουν τον Φυτανίδη εκεί. Ειδικά στο αμυντικό τομέα πηγαίνουμε πολύ καλά, αν μπορέσει να προσαρμοστεί νομίζω πως μπορεί να παίξει άνετα στη θέση αυτή γιατί έχει δυνατά πόδια και γιατί να μην παίζει σε δύο θέσεις».

Διάβασε περισσότερα στο: «Η ομάδα έχει παρόν και μέλλον» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

To Top