Δυο (νέα) τραγικά λάθη στα γκολ που δέχθηκε

Μπορεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης να ήταν μέτριος ως κακός, ωστόσο για ακόμη μια φορά έχασε με τρόπο άσχημο.

Κι όταν λέμε άσχημο εννοούμε πως ο Άρης δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής με έναν ωραίο συνδυασμό, αλλά λόγω τραγικών λαθών και μεγάλων αδρανειών στο κέντρο της άμυνας.

Στην πρεμιέρα στη Ριζούπολη, ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς με ένα γκολ που προήλθε από στημένη φάση και στην προσπάθεια του Ηρακλή να απομακρύνει ο Αθηναίος στόπερ του Άρη έστρωσε την μπάλα στον Πετρόπουλο ο οποίος νικήθηκε από τον Διούδη, με τον γκολκίπερ του Άρη όμως να βλέπει στην επαναφορά να μη διώχνει κανείς και ο Κόρμπος να σκοράρει.

Στο ίδιο γήπεδο οι «κίτρινοι» είδανε τον Κύργια να κάνει ολέθριο λάθος σε προσπάθεια να σταματήσει μια εύκολη πάσα και να επιτρέπει στον Πετρόπουλο ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ και το 2-0.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη δεύτερη αγωνιστική και πάλι η Καλλονή σκόραρε το 0-1 με ένα γκολ στο οποίο ξεκάθαρα υπήρξε φάουλ (ίσως και οφσάιντ), προήλθε πάλι από στημένο και μπήκε με έναν άνευρο τρόπο που κανένας δεν αντέδρασε, αλλά και κανένας δεν περίμενε.

Τέλος, σήμερα το κακό ολοκληρώθηκε καθώς στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε ήδη υπογράψει την… καταδίκη του με ένα τραγικό αυτογκόλ του Ουντόζι, μετά την άσχημη έξοδο του Διούδη και δέχτηκε και το δεύτερο σε μια φάση που η άμυνά του έλειπε!

To Top