Χατζηνικολάου: “Παίρνω την ευθύνη για την ήττα! Προστατέψτε τα νέα παιδιά του Άρη” (photos)

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μιλώντας στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη της ήττας, ζητώντας να προστατεύσουν όλοι τα νέα παιδιά του Άρη!

“Για τα δυο λάθη που έγιναν στα γκολ δεν πρέπει να ρίχνουμε ευθύνη στα νέα παιδιά. Παίρνω εγώ την ευθύνη της ήττας. Πρέπει να προστατέψτε τα νέα αυτά παιδιά του Άρη. Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα, δεν μπορεί να χτιστεί σε τρεις αγωνιστεί. Θα πάει καλύτερα” ήταν το νόημα των δηλώσεων του.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηνικολάου είπε στην αίθουσα τύπου του Περιστερίου: “Είμαστε νεαρή ομάδα και σε τρεις-τέσσερις βδομάδες δεν μπορούμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Χρειαζόμαστε τους παίκτες για το Γολγοθά που ακολουθεί. Πρέπει να προστατέψτε τα νέα αυτά παιδιά”.

Για το ότι η ομάδα δέχεται γκολ από στημένα, όπως και σήμερα:

“Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες σε κανένα. Είναι καθαρά θέμα εμπειριών. Αν είναι έτσι αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα. Γνωρίζουμε την καλή ποιότητα του Ατρομήτου. Κάνουμε συγκεκριμένα λάθη, τα οποία κοστίζουν. Βέβαια, δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, αλλά και συγκέντρωσης, όπως στα στημένα. Δουλεύουμε, αλλά η εμπειρία είναι σημαντικό κομμάτι. του παιχνιδιού”.

Σε ερώτηση για το αν φταίει ο σχεδιασμός της ομάδας είπε: “Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή:

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top