Μποτζώρης στο PRESSARIS: «Στη Λέσχη δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Στην ιδιαίτερα σημαντική γενική συνέλευση της Λέσχης αναφέρθηκε ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Λέσχης Γιώργος Μποτζώρης μιλώντας στο PRESSARIS λίγες ώρες πριν την έναρξη των εργασιών.

Ο Γιώργος Μποτζώρης ξεκαθάρισε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί μια απόφαση με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Οι εξελίξεις όμως προχωρούν και θα πρέπει να προχωρήσουμε κι εμείς, οι αποφάσεις δεν μπορούν να περιμένουν» ενώ μέσα από το PRESSARIS έστειλε το μήνυμα: ΄

«Καλώ λοιπόν όλα τα μέλη της Λέσχης να αποκτήσουν δικαίωμα λόγου και ψηφίσουν στην γενική συνέλευση για να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα όποια απόφαση ληφθεί».

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Λέσχης υπογράμμισε ακόμη ότι: «Στην Λέσχη πάντως δεν υπάρχουν αδιέξοδα, επιπτώσεις στις αποφάσεις ίσως υπάρξουν αλλά όχι αδιέξοδα. Αυτό που θέλουμε είναι να αναπτυχθούν όλα τα θέματα με μεγάλη ειλικρίνεια ώστε να πάρουν τα μέλη την πιο σωστή απόφαση. Όσοι ψηφίσουν θα έχουν την ευθύνη της επιλογής τους»

Σε ότι αφορά ειδικότερα τη σημερινή συνέλευση υπογράμμισε: «Ανοίγει σήμερα ένας κύκλος συζητήσεων και αποφάσεων, πολύ σημαντικών για το μέλλον του συλλόγου. Πρέπει να καθοριστεί πως θα αντιμετωπίσει ο Άρης το οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί. Είναι δεδομένο ότι στην γενική συνέλευση σήμερα, αν προχωρήσουν κάποια πράγματα θα χρειαστεί να υπάρξουν ορισμένες μεταβολές στους όρους συνεργασίας της Λέσχης με την ΠΑΕ. Σίγουρα όμως δεν θα μεταβληθεί ριζικά και δραστικά ο ρόλος της Λέσχης στην ΠΑΕ. Η παρουσία όλων είναι νομίζω απαραίτητη, η άποψη του ΔΣ της Λέσχης έχει την ίδια βαρύτητα με την άποψη κάθε μέλους. Αν υπάρξουν προβληματισμοί, θα τοποθετηθούμε όπως κάθε μέλος και το σώμα θα αποφασίσει».

Για το πώς θα λειτουργήσει το συμβούλιο υπογράμμισε: «Ως διοικητικό συμβούλιο δεν θα στρέψουμε το σώμα της Λέσχης σε μια κατεύθυνση, είμαστε 7 μέλη της Λέσχης και εμείς όπως όλοι οι άλλοι και οι απόψεις μας έχουν την ίδια βαρύτητα με το κάθε μέλος. Ότι ξέρουμε εμείς τώρα είναι ακριβώς ότι ξέρει κάθε μέλος, δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο».

Σε ότι αφορά την ΚΑΕ είπε: «Το έχουμε ξαναπεί όλοι μας: η Λέσχη δεν μπορεί να πάρει το μπάσκετ τώρα, υπάρχουν μέτοχοι στην ομάδα, ίσως τεθεί ένα τέτοιο θέμα στο μέλλον και θα το δούμε τότε. Το μείζον ζήτημα επίσης δεν είναι να βρούμε ποιος φταίει και να αποδώσουμε ευθύνες αλλά τι γίνεται και ποιες λύσεις υπάρχουν για να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα η ομάδα. Ο Άρης άλλωστε πάντα από Αρειανούς διοικούταν και δεν είναι ώρα για ψάξουμε ευθύνες».

Για το όνομα της Λέσχης, το οποίο αλλάζει ο Μποτζώρης είπε: «Θα πρέπει να αποφασίσουμε σήμερα και για το νέο όνομα της Λέσχης, κάτι που προέκυψε μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου. Τα μέλη της Λέσχης που θα έρθουν σήμερα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους το καρτελάκι και την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους ενώ πριν μπουν στην αίθουσα θα μπορούν να τακτοποιούνται οικονομικά ώστε να έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου αλλιώς θα αρκεστούν απλά στο να παρακολουθούν την συνέλευση. Πρέπει να έρθουν όλα τα μέλη της Λέσχης και όλοι μαζί με καθαρό μυαλό να αποφασίσουμε για το αύριο».
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top