Αναβλήθηκε λόγω… έλλειψης διαιτητών το ντέρμπι της Κ-17!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στην Σουρωτή, όπου επρόκειτο να γίνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη για το πρωτάθλημα Κ-17, αλλά οδηγήθηκε σε νέα αναβολή, επειδή η Σούπερ Λίγκα είχε… ξεχάσει να ζητήσει από την ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές για την αναμέτρηση!

Το ντέρμπι επρόκειτο να ξεκινήσει στις 15:15 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας», στην Σουρωτή, οι δύο ομάδες έφτασαν κανονικά, αλλά διαιτητές δεν υπήρχαν… πουθενά. Όπως διαπιστώθηκε, η Σούπερ Λίγκα είχε αμελήσει να στείλει το σχετικό φαξ στην ΕΠΟ, ώστε να οριστούν διαιτητές για τον εξ αναβολής αγώνα! Να πόσο σοβαρά παίρνει η ίδια η διοργανώτρια αρχή τα πρωταθλήματα υποδομής…

Η αρχική σκέψη των δύο ομάδων ήταν να αναζητηθούν διαιτητές από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει έστω και με καθυστέρηση μίας ώρα, αλλά τελικά η πιθανότητα αυτή απορρίφθηκε, επειδή θα νύχτωνε πριν το τέλος του αγώνα και το γήπεδο στην Σουρωτή δεν έχει επαρκή ηλεκτροφωτισμό.

Έτσι, θα αναζητηθεί νέα ημερομηνία για την τέλεση του ντέρμπι, το οποίο μάλιστα είχε ήδη αναβληθεί ουκ ολίγες φορές… Σ’ αυτό που συμφώνησαν πάντως οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων, είναι ότι δεν θέλουν να γίνει το παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη (29/02), επειδή λίγες ημέρες αργότερα, τη μεθεπόμενη Κυριακή (04/03), είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο… αντίστοιχος αγώνας Άρη – ΠΑΟΚ, με τυπικά γηπεδούχους τους «κίτρινους»!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top