ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγιουκλής: «Στο χέρι του Καρυπίδη να κάνει μεγάλο τον Άρη»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, μίλησε για την κοπή πίτας των παλαιμάχων, αλλά και την φετινή πορεία της ομάδας των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μetropolis”: 

Για την εκδήλωση: «Δεν μιλήσαμε για την κατάσταση του Άρη. Ήταν όμορφη εκδήλωση. Παρακολούθησα και το παιχνίδι με το Αγιονέρι. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαμε πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, πρώην παράγοντες, πρώην πρόεδροι. Βρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό όλοι μαζί».

Για την εμφάνιση με το Αγιονέρι: «Δεν ήταν καλή η ομάδα. Ίσως η αποχή επηρέασε τους παίκτες αρνητικά. Το κατάλαβαν και οι ίδιοι και στο τέλος ζήτησαν συγγνώμη με πρωτάρη τον Τάτο».

Για την πορεία του Άρη: «Η άνοδος είναι σίγουρη. Υπάρχει η ευχέρεια για να γίνει σωστός προγραμματισμός για να μπορέσει η ομάδα να βγει κατηγορία. Υπάρχει χρόνος και υπάρχει και ο Νίκος Αναστόπουλος που ξέρει τον Άρη και είναι γνώστης της Football League, αλλά και της Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για το πρόβλημα που έχει ο Άρης: «Το κυριότερο στοιχείο ήταν η εσωστρέφεια που υπάρχει στον σύλλογο. Ακόμα και πέρυσι υπήρχαν άνθρωποι που βάζανε το εγώ τους πάνω από την ομάδα. Φτάσαμε να παίζουμε στη Γ’ κατηγορία. Ελπίζω αυτά τα παθήματα να μας έγιναν μαθήματα. Ο κόσμος δεν είναι αυτός που πρέπει, αλλά δεύτερη φορά στη Γ’ Εθνική τι να πάει να δει ο κόσμος; Η διαφορά με τις άλλες ομάδες ώθησε τον κόσμο στο να μην έρθει στο γήπεδο. Του χρόνου θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, ειδικά με τις προσθήκες που θα γίνουν. Ο Άρης πολλές φορές έχει ξεγελαστεί από παράγοντες που έχουν έρθει. Λόγια μόνο, ουσία μηδέν. Ο κ. Καρυπίδης έκανε πράγματα και έφερε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Είναι στο χέρι του να κάνει μεγάλο τον Άρη».

To Top