ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: “Ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στο σύλλογο! Από 12.000 μέλη, πλέον ο Α.Σ. απαριθμεί μόλις 170!”

Ο πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης, κάλεσε τον λαό του Άρη να επιστρέψει κοντά στην ομάδα και να στηρίξει τον Ερασιτέχνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποτε απαριθμούσε 12.000 μέλη και πλέον μετράει μόλις 170.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον Arena FM:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται την ευκαιρία να το αναλύσω. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι λειτουργεί το γραφείο στη γωνία της Παπαναστασίου. Είναι ένας πολύ ωραίος χώρος για την υποδοχή των νέων μελών, αλλά και για τους φίλους που πρέπει να επιστρέψουν πίσω στον Άρη μας. Ο Α.Σ. έμεινε με 170 εγγεγραμμένα μέλη, από 12.000 που είχε κάποτε», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

«Πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος για να δείξουμε και στην κοινωνία και στους Αρειανούς ότι αποτελούμε ένα σώμα αυτής της πόλης πολύ σημαντικό. Παρακαλώ όλους τους ακροατές που υπήρξαν μέλη, να περάσουν από το γραφείο.

Τα χρήματα είναι λίγα: 20 ευρώ το χρόνο και η αίτηση συνδρομή είναι 5 ευρώ για τους καινούριους. Τα μέλη που ήταν στην ΚΜΑ δεν πληρώνουν επανεγγραφή, όπως και για τα παλιά μέλη του Α.Σ. είναι δωρεάν. Έχουμε λίγο κόσμο στο γήπεδο, δεν είναι εικόνα για τον Άρη να έχουμε κάθε Κυριακή, 1.500 και 2.000 κόσμο».

To Top