ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπουτάρης: Λυπάμαι που αποκάλεσα τα Σκόπια “Μακεδονία”, έκανα παρατυπία

Αναδίπλωση του Γιάννη Μπουτάρη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την συνέντευξή του στα Σκόπια, όπου αποκάλεσε τη γειτονική χώρα “Μακεδονία”.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, παραδέχθηκε ότι έκανε… παρατυπία. “Λυπάμαι που έκανα μια παρατυπία και είπα τα Σκόπια “Μακεδονία”, λυπάμαι αν αυτό ενόχλησε κάποιους” όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, τόνισε πως: ”εμείς δεν ασκούμε εξωτερική πολιτική, απλά συντασσόμαστε με την τακτική της κυβέρνησης για την ανοικοδόμηση των σχέσεων εμπιστοσύνης. Οι Σκοπιανοί είναι καλοί πελάτες της Θεσσαλονίκης και πρέπει να παραμείνουν. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού. Δεν θα λύσουμε το θέμα της ονομασίας τώρα, αφού η κυβέρνησή τους είναι υπηρεσιακή και φανατική. Η κατάσταση στα Σκόπια είναι για γέλια. Οι άνθρωποι προσπαθούν να χτίσουν έναν μύθο. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό”.

Να υπενθυμιστεί ότι ο Μπουτάρης κατά την παρουσία του στα Σκόπια, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Sitel και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας – Σκοπίων, αλλά και το ζήτημα της γλώσσας

To Top