ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Ομόνοια ανακοίνωσε προφορική συμφωνία με Βύντρα

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Βύντρα για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Άρης το τελευταίο 48ωρο.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια τόνισε πως ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον 35χρονο αμυντικό. Ο πρώην παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται ήδη στη «Μεγαλόνησο» προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 35χρονο διεθνή Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό, Λούκας Βύντρα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε και του
Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο, θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές»

To Top