ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τριάδης: “Ο Άρης έχει κόσμο, γήπεδο και παίκτες επιπέδου Σούπερ λίγκας”

O παίκτης της Ξάνθης Παναγιώτης Τριάδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και μίλησε με αφορμή το χθεσινό φιλικό του Αρη με την ακριτική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

 

Για το παιχνίδι με τον Αρη: «Η νίκη πάντα μετράει, μας βάζει στο σωστό δρόμο με πολύ κόσμο σε ένα ωραίο γήπεδο. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα ότι ήταν ένα παιχνίδι Σούπερ Λιγκ. Στα αποδυτήρια λέγαμε ότι ήταν σαν να πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα ωραίο φιλικό, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσουμε. Έχουμε άλλη μια βδομάδα με φιλικά και μετά ευχόμαστε να ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ. Οι δυνατές μονομαχίες που υπήρξαν στον αγώνα μας προετοιμάζουν για το πρωτάθλημα».

Για τον Αρη και αν μπορεί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ: «Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τον κόσμο, το γήπεδο και οι παίκτες είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ και πιστεύω ότι σύντομα θα τους δούμε στη Σούπερ Λιγκ».

Για τη δική του πορεία: «Δυστυχώς τραυματίστηκε για ένα χρόνο και δεν είχα παιχνίδια, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Επέστρεψα έτοιμος στην προετοιμασία για να αποφύγω τραυματισμός και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου».

 

Για το αν προοδεύουν τα παιδιά στην Ελλάδα σε σχέση με τη Γερμανία: «Όπως φαίνεται και στη Σούπερ Λιγκ υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και έχουν αρχίσει οι ομάδες να τα σπρώχνουν. Η Γερμανία είναι μία από τις καλύτερες χώρες για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουν τα μεγάλα πρωταθλήματα όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία και να πάρουν ότι καλύτερο από αυτές τις χώρες. Υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα που πρέπει να παίξουν για να φανούν ότι υπάρχουν».

To Top