Μποχωρίδης: “Δεν έχω θέμα να φύγω. Το μυαλό μου στην Εθνική και τον Άρη”

Με νέες δηλώσεις του ο Λευτέρης Μποχωρίδης επανέλαβε πως δεν έχει κανένα θέμα για να φύγει από τον Άρη, είναι πολύ ικανοποιημένος που ανήκει στους κίτρινους, αλλά τώρα προέχει η Εθνική Νέων.

Η συνέντευξη του Λευτέρη Μποχωρίδη στην εφημερίδα Metrosport:

Για το μέλλον του: «Να πω την αλήθεια δε σκέφτομαι τίποτα. Το μυαλό μού είναι στην Εθνική και τον Άρη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην ομάδα που ανήκω. Δεν έχω θέμα να φύγω. Αν έρθει κάποια πρόταση, θα το συζητήσουμε. Εδώ είμαστε. Τώρα, προέχει η Εθνική».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Στη παρούσα φάση το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην Εθνική. Και να μην πάρω μεταγραφή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον Άρη».

Για τις βλέψεις για το Ευρωπαϊκό Νέων: «Η ομάδα είναι από τις 2 Ιουνίου μαζί και μέσα από δυνατά τουρνουά και προπονήσει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Το θετικό είναι ότι θα αγωνιστούν και οι Αγραβάvns, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου, μια καλή εξέλιξη. Στη συγκεκριμένη Εθνική είμαστε μια μεγάλη παρέα και για μας τα παιδιά είναι απαραίτητο συμπλήρωμα. Θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα βρήκε ρυθμό, δούλεψε και δεν κρύβουμε ότι έχουμε υψηλές βλέψεις, αν και υπάρχουν αρκετοί δυνατοί αντίπαλοι. Μας δίνει ένα κίνητρο το Πανευρωπαϊκό και για την ομοσπονδία που έφερε τη διοργάνωση στην Κρήτη. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, εντός και εκτός παρκέ. Ειδικά τώρα που είμαστε και πλήρεις θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Άλλωστε, και η παράδοση θέλει την Ελλάδα να είναι πάντα σε υψηλές θέσεις».

Για τη βοήθεια του Νίκου Γκάλη στον Άρη: «Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό πρέπει να αποτελέσει μήνυμα συσπείρωσης, κίνητρο για όλους να είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και μέσω των διαρκείας. Είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά για τον Άρη ο κόσμο είναι μεγάλη υπόθεση. Μακάρι, με αυτή την κίνηση να έρθουν όλοι ακόμη πιο κοντά, το έχουμε ανάγκη».

Για τις συγκρίσεις με τον Διαμαντίδη: «Έχω πει πολλές φορές ότι ο Διαμαντίδης είναι το πρότυπο μου. Από εκεί και πέρα είναι τιμητικό που με συγκρίνουν με το Διαμαντίδη, όμως ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία, το δικό του δρόμο. Θα είναι μεγάλη υπόθεση να φτάσω στο επίπεδο αυτού του παίκτη μέσα πάντα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια».

 

To Top