Μποχωρίδης: “Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα βελτιωνόμαστε συνεχώς”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε πως κανείς στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο φιλικό με την Μπάνβιτ, δίνοντας την υπόσχεση πως οι κίτρινοι θα δουλέψουν πολύ σκληρά για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων.

Μετά από το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο διεθνής γκαρντ σημείωσε στο arisbc.gr: «Ήταν το δεύτερο φιλικό μας παιχνίδι, απέναντι στην Μπάνβιτ, μία πολύ καλή ομάδα. Διορθώσαμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος χθες (στο φιλικό με την Λιέτουβος Ρίτας) και θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε» ενώ για το τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να δώσουμε εύκολα καλάθια και να μπορέσει η Μπάνβιτ να πάρει τη διαφορά. Έτσι, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ».

Τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπογράμμισε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα βελτιωνόμαστε συνεχώς, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών μας».

To Top