“Ξύλο” στο Ψυχικό – Φιλαθλητικός

Η νίκη του Ψυχικού επί του Φιλαθλητικού επισκιάστηκε από επεισόδια μετά το τέλος του ματς στα οποία συνεπλάκη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν στην κερκίδα. Κρατήθηκαν τα δελτία του Θανάση Αντετοκούνμπο που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Άρη και του Καπινιάρη.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Φιλαθλητικό για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα με 77-67, όμως αμέσως μετά το τέλος του είχαμε σύρραξη στο γήπεδο.

Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Φίλιππο Μοσχοβίτη, ενώ στα επεισόδια συνεπλάκη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει τον αδερφό του.

Από εκεί και πέρα, ο Κολοσσός Ρόδου δυσκολεύτηκε απέναντι στον Κόροιβο, αλλά πήρε το θετικό αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα με 71-63. Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν από τον Ίκαρο Χαλκίδας, ενώ η Νέα Κηφισιά επικράτησε ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΟΦΗ (80-60).

Τέλος, ο Ηλυσιακός νίκησε εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή με 90-53.

Τα αποτελέσματα: Κόροιβος – Κολοσσός Ρόδου 63-71, ΟΦΗ – Κηφισιά 60-80, Αγία Παρασκευή – Ηλυσιακός 53-90, Ίκαρος – Τρίκαλα 78-74, Ψυχικό – Φιλαθλητικός 77-67.

To Top