ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: “Να δείξουμε κάτι στον κόσμο μας που είναι πληγωμένος…”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επεσήμανε την δυσκολία διαχείρισης του αγώνα της Κυριακής κυρίως γιατί οι παίκτες βρέθηκαν όλοι μαζί πριν από μερικές μέρες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στην διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος ο αρχηγός του Άρη τόνισε: “Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Για το ντέρμπι θα πω και εγώ ότι είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μας. Η ομάδα βρέθηκε μαζί πριν από 2-3 μέρες, έχουμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Για το πως βιώνουν οι παίκτες την προπόνηση και τους αγώνες στο Παλέ είπε: “Το να κάνεις προπόνηση κάθε μέρα σε ένα γήπεδο που στην οροφή του κρέμεται η φανέλα του Νίκου Γκάλη και τα λάβαρα είναι κάτι μοναδικό. Όποιος έρχεται στο Παλέ, είτε ως παίκτης του Άρη, είτε ως αντίπαλος νιώθει κάτι διαφορετικό. Και όλα τα παιδιά που ήρθαν φέτος νιώθουν το ίδιο και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να δείξουμε και κάτι στον κόσμο μας που είναι πληγωμένος και έχει περάσει πολλά δύσκολα τα τελευταία χρόνια”.

Για τον στόχο του Άρη είπε: “Τώρα τι να πούμε για στόχο; Πριν 2-3 μέρες βρεθήκαμε..”.

To Top