ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: “Ήρθαν καλοί παίκτες, θα βρεθούμε σύντομα μεταξύ μας και θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλει ο κόσμος”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι πεπεισμένος ότι ο Άρης έχει την ποιότητα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, παρότι σήμερα οι παίκτες είνα πίσω αγωνιστικά λόγω των προβλημάτων στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε κατά την παρουσίαση του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ: “Εύχομαι υγεία σε όλους και ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όπως έχω δει τα ρόστερ θα είναι τέτοιο, οι ομάδες έχουν δυναμώσει.

Είναι μεγάλη επιτυχία που ο Άρης απελευθερώθηκε από τα… δεσμά που είχε από τα προηγούμενα χρόνια και μπορεί να πάρει οποιονδήποτε παίκτη ελεύθερα από την αγορά. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια αυτό που καταφέραμε να το μετουσιώσουμε και στην πράξη μέσα στο γήπεδο.

Γίνεται ένας αγώνας δρόμου για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι αγώνες ξεκινούν, οι παίκτες σίγουρα βρίσκονται πίσω αγωνιστικά, αλλά είναι υποχρέωση του καθένα να πιέσει τον εαυτό του να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, την κατάλληλη στιγμή, σε αυτό που θέλει η ομάδα και ο κόσμος του Άρη, ο οποίος έχει μάθει την ομάδα να έχει επιτυχίες και αποτελέσματα ανάλογα της ιστορίας της”.

Για την διαδρομή του από τον ΠΑΟΚ στον Άρη ενόψει και του αγώνα της Κυριακής είπε: “Έχω πάει και από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ, από τον ΠΑΟΚ στον Άρη και ξανά στον ΠΑΟΚ. Ένας προπονητής πάεισε διάφορες ομάδες. Εντάξει, δεν είναι εύκολο, αλλά ο προπονητής είναι επαγγελματίας και όπου του δίνεται δουλειά θέλει να πάει εκεί να προσφέρει αυτά που μπορεί να προσφέρει”.

Καταλήγοντας ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Ελπίζουμε η ομάδα ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Οι παίκτες που πήραμε είναι καλοί παίκτες και πιστεύω ότι σε πολύ σύντομο διάστημα θα βρεθούμε μεταξύ μας και θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι του Άρη. Πάντα γέμιζαν το γήπεδο και πιστεύω ότι αυτό θα κάνουν και αυτή τη χρονιά, για να πορευτεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον στόχο που έχει βάλει”.

To Top