ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης στο PRESSARIS: “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ξέρω που είμαι” (video-photo)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποτέλεσε το “κερασάκι στην τούρτα” για τις μεταγραφές του Άρη. Ξέρει πολύ καλά το περιβάλλον και είναι έτοιμος από κάθε άποψη. “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ξέρω που είμαι” όπως είπε στο PRESSARIS.

«Ξέρω που βρίσκομαι και τι ομάδα είναι ο Αρης. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και σίγουρα είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Η χρονιά ξεκινάει με πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω μέσω του Αρη να παραμείνω και στην Εθνική. Να έχουμε υγεία και με τη βοήθεια του κόσμου θα γίνει το καλύτερο», τόνισε αρχικά.

Ο Μποχωρίδης υπογράμμισε ότι: “Ήταν μια καλή εμπειρία με την Εθνική στο Παγκόσμιο, όλο αυτό που έζησα ήταν καλό και θέλω να συνεχίσω και στον Άρη. Να χαρώ το παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα”.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στους στόχους είπε: “Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Είναι διαφορετική η κατάσταση αυτή τη φορά, ο Άρης έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θέλουμε να πετύχουμε πολλά πράγμαστα φέτος”.

Για την ετοιμότητα της ομάδας είπε: “Δεν είμαστε τώρα έτοιμοι, όπως έτοιμος δεν είμαι και γω, μια ήμουν τραυματίας. Πολλά παιδιά είχαν τραυματισμούς, ποτέ δεν προπονηθήκαμε όλοι μαζί… Θα είμαστε πιστεύω έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια…”.

Δείτε τι δήλωσε:

To Top