ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο crash test του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης γύρισε σελίδα, άφησε πίσω του τη νίκη επί του Παναιτωλικού και ρίχνεται σήμερα στη “μάχη” του “Γ.Καραϊσκάκης”, σε ένα νέο crash test κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30 – PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί των τελευταίων τριών αγώνων με τον Άκη Μάντζιο, έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη χαρακτηριστικά: “Mας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία κρατήσαμε το μηδέν, σε ό,τι αφορά στην αμυντική μας λειτουργία. Όπως αυτοπεποίθηση δίνουν οποιοσδήποτε βαθμός και οποιαδήποτε νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας σταδιακά βελτιώνεται σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Κρατάμε αυτό μετά από τρία παιχνίδια, που έχω ξεκινήσει με τα παιδιά, και προχωράμε. Πιστεύω, πάντως, ότι η ομάδα μας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης”.

Ο Άρης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες (Ρουπ, Τσούρασεκ) και θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή των κιτρινόμαυρων είναι οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

O Ολυμπιακός από την άλλη βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα του πιθανότατα χωρίς τον Έσε, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη και έχει περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Κυριακή. Ένας εκ των Αλεξανδρόπουλου ή Ιμπόρα θα καλύψουν το κενό του Αργεντινού στο χώρο του κέντρου.

Είναι δεδομένο πως μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν την Κυριακή απέναντι στην Κηφισιά, θα υπάρχουν επιστροφές στο βασικό σχήμα και στην ενδεκάδα λογικά θα επιστρέψουν οι Ροντινέι, Φρέιρε και Φορτούνης, πιθανώς και ο Μασούρας. Πιθανώς να πάρει χρόνο ο Ελ Αραμπί, αν και δύσκολα ο φορμαρισμένος Ελ Κααμπί θα χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

O Σουηδός Αλ Χακίμ Μοχάμεντ θα διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φρέντρικ Κλίβερ, Μεχμέντ Κούλουμ, 4ος ο Ζαμπαλάς και στο VAR ο Ολλανδός Ρομπ Ντίπερινκ με τον Ψαρρή.

To Top