ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούλινγκ σε κυβέρνηση-Αυγενάκη από τους “εξυγιαντές” για να μην αποδώσουν δικαιοσύνη στον Άρη!

Μπούλινγκ σε κυβέρνηση-Αυγενάκη από τους “εξυγιαντές” για να μην αποδώσουν δικαιοσύνη στον Άρη!

Φοβερά πράγματα γίνονται από τους “εξυγιαντές” και τα φερέφωνα τους, τις τελευταίες μέρες. Τα ίδια “μέσα εξυγίανσης” και οι ίδιες “φωνές του καλού” που ένοχα σιώπησαν σε κραυγαλέες υποθέσεις όπως π.χ. της φονικής ενέδρας στον Τόσκο (καμία “δίκη”, καμία έγκλιση, καμία ευαισθησία για την απόδοση δικαιοσύνης ή για το θέμα του… ντου με το όπλο στο γήπεδο), οι ίδιες φωνές και τα ίδια μέσα που όταν βλέπουν κιτρινόμαυρο βγάζουν εμπάθεια, έσπευσαν σε έναν πόλεμο προπαγάνδας για να στοχοποιήσουν κυβερνητικά στελέχη με πρώτο από όλους τον Λευτέρη Αυγενάκη (τον προϊστάμενο του αθλητισμού που μπορεί να συμμετέχει σε μια ευνομούμενη λύση), προκειμένου να μην κάνουν το “λάθος” και αποδώσουν δικαιοσύνη στο θέμα του Άρη!

Δεν θέλουν να μπει το θέμα της ΠΑΕ Άρης (και άλλων ΠΑΕ) στην Βουλή και στο μνημόνιο κυβέρνησης-FIFA, όπως προανήγγειλαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Δεν θέλουν να γίνει η συνάντηση με τον Γεραπετρίτη, δεν θέλει να ακούσει η κυβέρνηση πώς έχει η υπόθεση. Τους αρκεί που μέσα σε μια νύχτα, πέρασε η τροπολογία για να εξαφανιστεί ο υποβιβασμός. Αυτό βόλευε τα αφεντικά τους! Αυτό με τον Άρη όχι. Τους… αρρωσταίνει το δίκαιο, η τήρηση των νόμων, η… στρέιτ οδός. Έμαθαν αλλιώς.

Κάνοντας την τρίχα, τριχιά και παίζοντας με τις… λέξεις, όπως άλλωστε ξέρουν καλά να παίζουν αυτό το παιχνίδι, ξεκίνησε μια επιχείριση μπούλινγκ, από χθες από τα μέσα-υπαλλήλους που χορεύουν στον ρυθμό του “τα αγοράζω όλα και όλους” μεγαλοεπιχειρηματία.

Όπως όταν θα… χώριζαν την Ελλάδα στα δυο στην κραυγαλέα πολυιδιοκτησίας, τώρα επιχειρούν να εκφοβίζουν την ίδια την κυβέρνηση στην λογική του διαίρει και βασίλευε για προφανείς λόγους: τους ενοχλεί το δίκαιο και η δικαιοσύνη και δεν θέλουν η πολιτεία να εφαρμόσει τους νόμους της (!), βάσει των οποίων κινήθηκε η ΠΑΕ Άρης και να στείλουν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο στα βράχια!

Εδώ είναι που αποκτάει αξία η ανάγκη για μεγαλύτερη συσπείρωση και ενότητα της οικογένειας του Άρη, προκειμένου να ξεγυμνωθεί η στοχευμένη αυτή προπαγάνδα…

To Top