ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπόθεση CAS: Πιέζει ο Άρης για απόφαση μέχρι τον Ιούλιο

Οι ιθύνοντες του Άρη θα κάνουν οτιδήποτε δυνατόν για να έχουν στα χέρια τους την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι μέσα στον Ιούλιο.

Αυτός ο χρονικός ορίζοντας των δύο μηνών καθορίζεται από το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν από σήμερα και εντός του επόμενου δεκαημέρου το σκεπτικό της απόφασης της FIFA για την υπόθεση με την έκδοση του δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι.

Από την ημέρα παραλαβής του σκεπτικού κι έπειτα, οι ιθύνοντες του Άρη θα έχουν 21 ημέρες για να προχωρήσουν σε προσφυγή στο CAS, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα γίνει με τη μορφή κατεπείγοντος, ώστε να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατό και να μην τραβήξει σε μάκρος η απόφαση.

Ο Άρης «καίγεται» και θέλει η απόφαση του CAS να εκδοθεί μέσα στον Ιούλιο. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ εκφράζεται η πεποίθηση πως θα έχουν λάβει την απόφαση, θετική ή αρνητική, μέσα στον Ιούλιο, ενώ όπως τόνισε και ο Άγγελος Χαριστέας «ο Άρης είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο».

To Top