ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούργος: “Έχω μέσα μου το πνεύμα του πολεμιστή, όπως ο Άρης! Βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι”

Πρόσφατα ο προπονητής του Άρη Χερμάν Μπούργος έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα στην «La Nacion», συγκλονίζοντας όταν αναφέρθηκε κυρίως στα προβλήματα υγείας που είχε παλαιότερα. 

Ένα ακόμη απόσπασμα εκείνης της μεγάλης συνέντευξης που έδωσε αναφέρεται στη Ρίβερ Πλέιτ και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κάτσει στον πάγκο της, ενώ αναφέρθηκε στο ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί που θέλει να είναι, δηλαδή στον Άρη!

Για την Ρίβερ είπε: «Φυσικά θα ήθελα κάποια στιγμή να την αναλάβω. Ακολουθώ τον δρόμο μου, δεν βιάζομαι, είμαι εκεί που θέλω να βρίσκομαι και το παρόν μου είναι ο Άρης. Αλλά ξέρω ότι η Ρίβερ είναι στη… γωνία. Όμως δεν ανησυχώ σήμερα ούτε είναι έμμονη ιδέα μου. Αντιθέτως. Ξέρω ότι πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και ο χρόνος θα δείξει. Εύχομαι τα καλύτερα στη Ρίβερ».

Για το πώς σκέφτεται ως προπονητής: «Ο προπονητής διαλέγει: τι είναι αυτό που του δίνει κίνητρο και του αρέσει. Ο προπονητής αναλύει την ομάδα, τους παίκτες, πολλά πράγματα. Βλέπει τι πράγματα πρέπει να διορθωθούν. Και του αρέσει αυτό, γιατί μπαίνει μέσα του το πνεύμα του πολεμιστή. Όπως ο Αρης, ο θεός του Πολέμου!».

To Top