ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούργος: «Αντιδράσαμε σωστά, δεν έχει… τελειώσει η αποστολή» (video)

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Ο Χερμάν Μπούργος είπε στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη επί της Γκόμελ: «Παίζουμε με αυτή την νοοτροπία, η Γκόμελ είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα, έχει πάρει το Κύπελλο. Μας αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά».
Επίσης τόνισε: «Όσα πρέπει να διορθώσω θα τα πω μόνο στους ποδοσφαιριστές» και συμπλήρωσε: «Δεν έχει τελειώσει η… αποστολή, έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο».
Ο Μπούργος τόνισε επίσης: «Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να καταστρώσουμε τα σχέδια για τον δεύτερο αγώνα» και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, από τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας. Επίσης μου άρεσε που είχαμε την ψυχραιμία μετά την ισοφάριση να ψάξουμε για περισσότερα γκολ».
«Δεν μιλάω για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, μόνο για την ομάδα» ήταν το σχόλιο του προπονητή του Αρη όταν ρωτήθηκε για κάποιον παίκτη που ξεχώρισε από τον αγώνα.
Για την συμπαράσταση του κόσμου του Αρη είπε: «Αν συνεχίσει ο κόσμος να υποστηρίζει έτσι την ομάδα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιοδήποτε αντίπαλο να μας κερδίσει εντός έδρας».

To Top